Afbeelding
Johannes Fontanus College

Online Open Huis Johannes Fontanus College op 3 en 4 februari

13 januari 2021 om 09:25 Partnercontent

Vanwege de coronamaatregelen kan het fysieke Open Huis van de christelijke middelbare school Johannes Fontanus College niet doorgaan. Net als de geplande meeloopdagen en lessen is het fysieke Open Huis op advies van het RIVM geannuleerd. De gezondheid van ouders, leerlingen en medewerkers staat voorop. Om leerlingen en ouders toch een kijkje te kunnen geven in de sfeer, het aanbod en de mogelijkheden op het JFC, organiseert de school een online Open Huis voor aanstaande brugklassers. Woensdag 3 februari en donderdag 4 februari kunnen leerlingen van groep 7 en 8 een online bezoekje brengen aan het JFC.

Hoe ziet het online Open Huis eruit?

Aanstaande brugklassers kunnen een 360° tour doen door de middelbare school. Bij de verschillende vakken kunnen ze interactieve video’s bekijken. Zo kunnen ze de lokalen instappen en per vak meer informatie krijgen. Ook is er een challenge met natuurlijk een mooie beloning: een leuk verrassingspakketje dat je thuisgestuurd krijgt. Hiervoor moeten leerlingen per vak een vraag beantwoorden. De antwoorden en adresgegevens kunnen ze op 3 en 4 februari invullen op de website van de school. Voor leerlingen en ouders die er niet bij kunnen zijn is het online Open Huis later ook nog beperkt te bezoeken.

Waarom kiezen voor het Johannes Fontanus College?

Het JFC in Barneveld is een christelijke middelbare school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Voor iedere leerling is er een passend niveau. De school stimuleert leerlingen om hun talenten verder te ontwikkelen en zichzelf te ontdekken. De boodschap van het JFC is dan ook: Trots op wie je bent! Samenwerken en vertrouwen zijn belangrijke begrippen, net als oprechte banden en een veilig klimaat. De christelijke identiteit op het JFC is dagelijks te ervaren in zowel de dagopening als dagsluiting. Ook neemt het vak godsdienst een belangrijke plek in op het lesrooster. Leerlingen komen onder andere uit Barneveld, Lunteren, Nijkerk, Putten, Scherpenzeel, Renswoude en Kootwijkerbroek.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het online Open Huis? De meest recente informatie staat op de website van de school. Aanmelden voor het Open Huis kan ook op de website. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie