Afbeelding
Blue Industry

Wat je nog niet wist over het merk Blue Industry

20 oktober 2020 om 07:34 Partnercontent

Blue Industry probeert de standaard te ontvluchten. De designs die vormgegeven worden door prachtige kleuren en motieven zijn alles behalve representatief voor de massa. Van origine is het merk gestart met colberts en jassen. Hedendaags slaagt het merk daarnaast in het ontwerpen van herenkleding, zoals overhemden, poloshirts, broeken en truien. De collectie van het merk is multifunctioneel. Chique en zakelijke meetings, maar ook schoonmoeders verjaardag zijn prima taferelen voor het dragen van items van Blue Industry.

Apartheid als fundament

De apartheid is van fundamentele waarde voor de huidige bekendheid van het merk Blue Industry. De geboorte van het merk heeft hier veel mee te maken. De eigenaren wilden destijds door fashion branche een frisse wind laten waaien. Dit werd bereikt door het designen van opvallende kleding. De massa werd verrast. Uitgesproken kleurgebruik, verfijnde accenten in elk item is sinds de oprichting een specialiteit van Blue Industry. Deze aanpak heeft het merk een uitzonderlijke groei opgeleverd, waardoor het inmiddels een onuitwisbare waarde heeft voor de modewereld.

Blue Industry pasvorm

De motieven van Blue Industry zijn losbandig. De prachtige kleuren en motieven gaan in combinatie met een slim fit pasvorm, maar ook met een regular fit pasvorm. Slim fit is aangesloten en geschikt voor de man die houdt een shirt die aansluit op de contouren van het lichaam. Wanneer je een athletisch lichaam hebt, komt een poloshirt met een slim fit pasvorm beter tot zijn recht. . Naast slim fit kun je kiezen voor een regular fit pasvorm. Regular fit is een rechter model. Hierbij valt het shirt ruimer over het lichaam. De vormen van de romp zijn bij deze pasvorm minder te onderscheiden. Wanneer je houdt van bewegingsruimte, dan is regular fit voor jou geschikt.

Uitgesproken kleurencombinaties

Het eigenzinnige kleurgebruik is herkenbaar bij Blue Industry. De kleur geel bijvoorbeeld, daar valt direct het oog op. Het zit vol leven en straalt warmte uit. Verder hanteert het merk ook navy- en armykleuren.. Bij alle kleuren is het herkenbare accent van Blue Industry’s handschrift duidelijk te zien. Het meest uitgesproken uit de collectie, zijn de fluorescerende kleuren. Kortom: een collectie die de standaard kleuren van de kaart veegt.

De boodschap

Blue Industry maakt niet alleen een statement met haar ontwerpvisie. Het gebruik van uitsluitend biologisch textiel zorgt ervoor dat elke klant ervan uit kan gaan dat zij een duurzame aankoop doen, die eerlijk geproduceerd is. GOTS, Global Organic Textile Standard, is een keurmerk die deze waarden omvat. GOTS vereist van een merk om alleen materialen te gebruiken die volgens strenge milieuvoorwaarden zijn geproduceerd. Het productieproces zelf moet ook milieuvriendelijk zijn.

 Niet alleen het gebruik van materialen is verantwoord, maar ook het inkopen ervan. Doordat Blue Industry louter producten inkoopt volgens FairTrade voorwaarden, is het voor elke klant een zekerheid, dat de handelvoorwaarden eerlijk zijn geweest.

Blue Industry Online

Blue Industry vernieuwt in het voor- en najaar de collectie. Elk item is bijzonder en van hoge kwaliteit. Dit geldt voor broeken, truien, colberts, jassen en overhemden. Iedere man kan terecht voor een onovertroffen aanwinst voor de kledingkast bij Blue Industry. Heerenzaak.nl is meer dan goed in staat om jou te voorzien van jouw nieuwe Blue Industry aankoop. Ontdek de collectie van Blue Industry online. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie