Afbeelding
ICT-oplossingen

ICT-oplossingen die uw bedrijfsvoering efficiënter maken

15 oktober 2020 om 11:41 Partnercontent

De digitale wereld verandert snel en ontwikkelingen op het gebied van ICT volgen elkaar in rap tempo op. Door de invloeden van het coronavirus wordt dit extra versterkt. Dat vraagt om automatiseringsoplossingen die uw bedrijfsvoering eenvoudiger, flexibeler en efficiënter maken. Vanzelfsprekend is veiligheid minstens zo belangrijk. Want het veiligstellen van bedrijfs- en persoonsgegevens is belangrijker dan ooit. In dit artikel belichten we het werken in de cloud en hosted VoIP, een tweetal mogelijkheden dat aan al deze criteria voldoet. Als u die laat inrichten door een specialist in ict-automatisering bent u verzekerd van bedrijfsspecifieke oplossingen op maat. 

Veilig bedrijfsnetwerk 

Al jaren is werken in de cloud bewezen effectief. Cloud-oplossingen leiden met gestandaardiseerde interne communicatie en snelle toegang, tot een betere samenwerking en een hogere productiviteit. Dat komt onder andere door de mogelijkheid voor het automatisch laten maken van back-ups en het werken aan dezelfde documenten vanaf verschillende locaties. Hoewel het diverse voordelen met zich meebrengt om in de cloud te werken, worden gegevens kwetsbaar als die niet op de juiste manier worden veiliggesteld. Ook door de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018, is een veilig netwerk voor iedere organisatie de eerste levensbehoefte. 

Optimale bescherming 

JDS bedrijfsautomatisering heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van ICT-automatisering en bedient een gevarieerde klantenkring binnen het MKB. Ook is deze specialist een van de koplopers op het gebied van veilige digitale omgevingen die optimale bescherming bieden tegen bedreigingen van buitenaf. Naast de juiste hardware en software, adviseren de experts hun klanten met kennis over de mogelijke gevaren. Beveiliging van digitale gegevens begint immers bij bewustwording. Het is bijvoorbeeld belangrijk om nauwlettend in de gaten te houden of er geen veiligheidslekken ontstaan, als specifieke bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd met behulp van de cloud. Daarom delen de mensen van JDS hun kennis en knowhow tevens door te waarschuwen voor de risico’s van internetfraude, kwaadaardige software en nieuwe bedreigingen waaraan cybercriminelen zich schuldig maken. 

Bellen via internet

Ook helpt JDS bedrijven om efficiënter en professioneler te werken met hosted VoIP. Vanuit een enkel online portaal wordt de volledige telefonieomgeving toegankelijk. VoIP staat voor Voice over IP en komt neer op bellen via een internetverbinding. Met hosted VoIP beschikt u over een telefooncentrale in de cloud die is in te richten met elke gewenste functionaliteit die uw organisatie nodig heeft. Tegen een vast en voordelig maandelijks tarief profiteert u van flexibiliteit, gebruikersgemak en optimale bereikbaarheid.

Wilt u weten hoe JDS bedrijfsautomatisering uw organisatie kan ondersteunen? Neem contact op via telefoonnummer: +31 478 – 585 457.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie