Dagbesteding Creatief schenkt Gemeente Barneveld een 'groeten uit Barneveld' bord.
Dagbesteding Creatief schenkt Gemeente Barneveld een 'groeten uit Barneveld' bord. de Rozelaar - Jeannette Bos

Dagbesteding Creatief schenkt gemeente Barneveld bord ‘Groeten uit Barneveld’

Overig Deel je nieuws

Vanmorgen was het feest bij Kinderboerderij Schaffelaar! Het ‘Groeten uit Barneveld’-bord werd onthuld. Dit bord is gemaakt door alle deelnemers van Dagbesteding Creatief. Burgemeester Luteijn van Gemeente Barneveld en Wethouder Mijntje Pluimers verrichten samen met deelnemers Bianca en Erica de onthulling. 

Het begon allemaal met een idee wat een collega op vakantie zag. Het leek haar ontzettend leuk om iets soort gelijks met Dagbesteding Creatief te maken voor Barneveld te maken. Het idee werd uitgewerkt. Wat moest er op zo’n ‘Groeten uit Barneveld-bord’ komen te staan. Wat is nu typisch Barneveldse? En, waar moest het bord komen te staan? 

Kinderboerderij Schaffelaar bleek de perfecte locatie, met Kasteel de Schaffelaar op de achtergrond. Er zijn een aantal bedrijven die op de één of andere manier hebben meegewerkt en die willen we graag bedanken.Het hout is gesponsord door de Eerste Barneveldse Houthandel, Evert Bouwman van Bouwman Totaalbouw heeft het bord zeer stevig neergezet. De heer Bert Kuijt en Marjolein Dekker van KBB hebben ook meegewerkt aan dit project en toestemming gegeven om dit op deze locatie neer te zetten. Verder hebben de BDU en Van Maanen toestemming gegeven dat ze op het bord staan. En het Veluws Verfhuis waar we alle verf hebben gekocht. In februari van dit jaar werd gestart met het maken van dit bord. 

Iedere deelnemer van Creatief heeft gewerkt aan dit bord. Zo heeft bijvoorbeeld Gerrit het hout geschuurd, heeft Erica de ‘Calimero-ballon’ geverfd, het kasteel is getekend door Femke, de lucht is ‘gesponst’ door Marianne, Renske was van het precieze afwerken. Alle talenten van onze deelnemers zijn ingezet en iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen aan dit project. En met dit prachtige bord staan we letterlijk midden in de samenleving. 

We zijn trots dat het bord na maanden werken eindelijk af is en dat het op deze prachtige locatie staat. We hopen dat veel mensen (Barnevelders of niet) met dit bord op de foto gaan!

Rozelaar

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit. 

Op de Dagbesteding Creatief worden allerlei producten gemaakt. Zoals kaarten, slingers van stof, tekstborden, armbandjes, sfeerlichten en sleutelhangers. Bij Creatief krijg je ook de mogelijkheid om mee te denken en te ontwikkelen. De producten worden door en met jullie ontworpen, gemaakt en verkocht. 

Kinderboerderij Schaffelaar is een nieuwe kinderboerderij in Barneveld, gelegen op Het Schaffelaar Erf van Landgoed Schaffelaar. De Rozelaar is beheerder van de kinderboerderij. De cliënten doen de dierverzorging. Het beheren van een kinderboerderij is een erg mooie aanvulling op de diverse soorten dagbesteding die de Rozelaar al biedt.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Toekomst supermarkten Garderen tegen het licht 24 minuten geleden
Afbeelding
Burgemeester Luteijn, een bijzondere bestuurder 4 uur geleden
Afbeelding
De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel woensdag open na grote verbouwing 4 uur geleden
advertentie