Morgen gaat de Ballonfiësta Barneveld van start.
Morgen gaat de Ballonfiësta Barneveld van start. Ben Bläss

Ballonfiësta Barneveld barst bijna los

Overig Deel je nieuws

BARNEVELD - Woensdag is het zover: na twee jaar van afwezigheid is de Ballonfiësta Barneveld terug! Met een mooie line-up van nieuwe en bekende luchtballonnen die je gezien moet hebben. 

Het belooft een prachtige editie te gaan worden. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus verwelkomt de Ballonfiësta dit jaar weer tientallen (inter)nationale ballonvaarders die staan te trappelen om de lucht in te gaan. Publiekstrekkers zijn natuurlijk de special shapes. Ook dit jaar staan er weer mooie exemplaren op het programma. Zoals de Vliegende Hollander, een gigantisch luchtschip, een cartoon-telefooncel en de Mc Donalds-ballon. 

Ballonnen Bingo

Extra leuk is dit jaar de Ballonnen Bingo. Download vooraf de bingokaart van de website van de Ballonfiësta en kruis alle opgestegen ballonnen af. Voor het publiek op het Ballonfiësta-terrein valt er met de bingo zelfs een prijs te winnen. 

Vrijwilligen bij dit event?

Een groot evenement als de Ballonfiësta Barneveld kan niet zonder de hulp van honderden mensen plaatsvinden. Voor dit team van vrijwilligers zoekt de organisatie nog mensen die willen helpen bij de bezetting van de kassa’s, het parkeren van alle honderden auto’s begeleiden of het regelen van het verkeer. Iedereen die zich inzet voor Ballonfiësta Barneveld spaart voor een ballonvaart. Iedereen die vier avonden wil meehelpen tijdens Ballonfiësta Barneveld kan zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen op: https://www.ballonfiestabarneveld.nl/de-ballonfiesta/vrijwilligers-ballonfiesta

Ballonfiësta 2022

Het programma van Ballonfiësta Barneveld begint van woensdag t/m zaterdag om 17.30 uur en loopt door tot circa 22.30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa. Volwassenen betalen 6,00 euro, kinderen 5 t/m 12 jaar 3,00 euro. Het evenement is dit jaar, in verband met de veiligheid van de vrijwilligers, voor het eerst volledig cash-less. Meer informatie: www.ballonfiestabarneveld.nl.

advertentie
advertentie