Afbeelding

Diertjes maken bij Kinderboerderij Schaffelaar

14 juli 2022 om 11:57 Overig Deel je nieuws

Diertjes maken bij Kinderboerderij Schaffelaar

Wat: Diertjes maken van cd’s met als afloop een pannenkoek eten bij Pannenkoekenhuis Schaffelaar

Voor wie: voor kinderen vanaf groep 3

Wanneer: zaterdag 13 augustus van 14.00 tot +/- 16.00 uur

Kosten: € 5,00 per kind. (inclusief kinderpannenkoek met limonade)

Opgeven: Geef je op via kinderboerderij@rozelaar.nl. Doe dit voor 12 juli en geef je naam, telefoonnummer en aantal kinderen door. 

Kinderboerderij Schaffelaar Kinderboerderij Schaffelaar is een kinderboerderij in Barneveld, gelegen op Het Schaffelaar Erf van Landgoed Schaffelaar. Een oude schuur is de afgelopen periode omgebouwd tot een prachtig dierenverblijf. Op de kinderboerderij zijn dwerggeitjes, ouessant schaapjes, kune kune varkentjes, cavia’s, konijnen, ezels en uiteraard echte Barneveldse kippen.

Beheer kinderboerderij De Rozelaar is beheerder van de kinderboerderij. De cliënten doen de dierverzorging. Het beheren van een kinderboerderij is een erg mooie aanvulling op de diverse soorten dagbesteding die de Rozelaar al biedt. De cliënten van de Rozelaar staan midden in de samenleving. De Rozelaar vindt het belangrijk om de maatschappelijke zelfstandigheid van cliënten te bevorderen en te behouden. Door het beheren van een kinderboerderij, waarbij bezoekers (jong&oud) langskomen om in contact te komen met de dieren, integreren cliënten in de samenleving en dragen ze hun steentje hier aan bij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie