Afbeelding
tedxmedia - William Harthoorn

Auto belandt in sloot

20 augustus 2022 om 08:11 Ongeval

HARSKAMP Op de Edeseweg is vrijdagavond rond 22.10 uur een auto in de sloot belandt. Een bestuurder raakte bekneld en moest bevrijd worden. Naast de brandweer, ambulance en politie, werd de traumahelikopter ook opgeroepen.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn letsel is onbekend. De man reed vanuit Wekerom richting Harskamp toen het mis ging in een bocht. Hij knalde hard op een aantal bomen. De Edeseweg was door het ongeval gesloten voor verkeer. De arts van de traumahelikopter lande samen met de verpleegkundige en de piloot in een weiland. 

Na controle van de arts bleek zijn inzet verder niet nodig. De politie onderzoekt de toedracht en bekijkt of de man onder invloed reed. De auto raakte zwaar beschadigd.

De bestuurder is een man van 33 uit Ermelo. Er waren geen andere personen bij het ongeval betrokken. Uit een blaastest bleek dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol was. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, daarom was geen verdere ademanalyse op het bureau mogelijk. Om dit dus verder te onderzoeken is er bloed afgenomen. Daarmee moet worden bepaald of hij inderdaad onder invloed was en in welke mate.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie