Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel wint 1e prijs

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

14 maart 2014 - op de “Rietdekkersbeurs” in de IJsselhallen te Zwolle zijn de prijzen uitgereikt van de Project van het jaar verkiezing.

Rietdekkers, architecten, aannemers, en huiseigenaren konden rietgedekte projecten, uit 2013 , voor de verkiezing nomineren. In totaal werden 147 foto’s ingestuurd. Op de Algemene Ledenvergadering van de Vakfederatie Rietdekkers te Nulde hebben bezoekers een stem uitgebracht. Omdat die alleen bezocht werd door rietdekkers kunnen we spreken van een echte “Vak-prijs”

Uit de uitslag blijkt dat de rietdekkers vooral het “ambachtelijk vakmanschap” hoog waarderen. We zijn hier dan ook erg trots op aldus de heer G. van Ginkel die het bedrijf samen met zijn zoon H.A. van Ginkel en compagnon W. van Heerdt voert.

Rietdekken is een ambacht voor vakmensen. Dat bewijzen wij als rietdekkers van H. van Ginkel iedere dag. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot één van de grotere rietdekkersbedrijven van Nederland. We zijn gevestigd in Lunteren, maar actief in heel Nederland.

In al die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Samen met externe opleiders dragen we ons vakmanschap over aan nieuw talent. Het resultaat? Een solide rietdekkersbedrijf waar mensen werken met een passie voor riet. Vakmensen die houden van specialistisch werk en bijzondere uitdagingen. Opdrachtgevers ervaren ons als een gewaardeerde specialist die verwachtingen overtreft. Aannemers zien ons als een betrouwbare en flexibele partij waarmee zij graag samenwerken.

Ontdek ons vakmanschap en bekijk de projecten die wij gerealiseerd hebben op onze site www.rietdekkervanginkel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie