La Pranzo nieuwe broodjeszaak in Barneveld

11 februari 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Aan de Schoutenstraat in Barneveld, in de voormalige versspeciaalzaak van Versteeg, opent zaterdag 1 maart La Pranzo, een nieuwe broodjeszaak met vooral onbekende en gezonde producten op de menukaart.

Dat meldt initiatiefneemster Peggy Arosh. ,,Al vaker liep ik met de gedachten een lunchroom te starten", zegt zij. ,,Dit omdat ik enkele jaren geleden ook een eigen restaurant heb gehad."

De nieuwe broodjeszaak is georiënteerd op de Italiaanse keuken, maar met gerechten en producten uit onder meer ook Armenië en Syrië en andere streken uit het Midden-Oosten. ,,Naast de broodjes zijn er straks ook veel verschillende gezonde salades en pastagerechten te krijgen."

Volgens de initiatiefnemer is de nieuwe zaak met name door de verwerking van relatief onbekende ingrediënten in de gerechten een toevoeging voor Barneveld.

La Pranzo kent straks 28 zitplaatsen. ,,We willen het kleinschalig houden, met een warme huiselijke sfeer." Daarnaast is er met mooi weer de mogelijkheid voor een terras van vier bij tien meter aan de zijkant van het pand, voor maximaal vijf tafels. Achter het pand is parkeergelegenheid voor maximaal tien auto's.

,,Volgens ons is het een mooie in het oog springende locatie voor de lunchroom, in het centrum en goed bereikbaar. Het is wat mij betreft de perfecte locatie om mijn droom te verwezelijken."

De zaak wil klanten ook de mogelijkheid bieden een ontbijt- of lunchpakket af te halen of te laten bezorgen. ,,Uiteraard behoort de verzorging van feesten en partijen met onze catering ook tot de mogelijkheden."

Zaterdag 1 maart wordt La Pranzo feestelijk geopend, de week daaraan voorafgaand wordt er al proefgedraaid. De eerste maand zullen er verschillende aanbiedingen in de lunchroom zijn. Meer informatie over de lunchroom volgt op de website www.lapranzo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie