Afbeelding
AFAS

Gratsi Masterclass Matthaus Passion in AFAS Theater te Leusden

7 februari 2023 om 15:13 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagmiddag en avond 25 maart verzorgd AFAS een gratis toegankelijke masterclass over de Matthäus Passion, de grootste en indrukwekkendste compositie van Johann Sebastian Bach. Deze masterclass wordt verzorgd in het nieuwe AFAS Theater in Leusden. AFAS Theaterdirecteur Herman Zondag zal deze masterclass voor de 15e keer verzorgen en muzikaal zal er een samengesteld koor en orkest zijn wat ook daadwerkelijk delen uit de Matthäus Passion ten gehore zal laten brengen.

In de tijd voor Goede Vrijdag en Pasen gaan veel mensen naar de uitvoering van de Matthäus Passion. De melodieën zijn over het algemeen wel bekend, maar de vraag is: wat luister je nu precies naar? Achtergronden over de grootste componist aller tijden, de totstandkoming van deze Matthäus Passion en een stukje getallensymboliek wordt o.a. uit de doeken gedaan.

Zowel parkeren, de toegang, drankjes en een hapje zijn op deze bijzondere zaterdag volledig kosteloos, het enige van je moet doen is inschrijven op www.afas.nl/matthaus 

Allen hartelijk welkom op zaterdag 25 maart 2023 in het AFAS Theater in Leusden bij Bach’s Matthäus Passion!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie