De optredende band de Bluegrass bandits
De optredende band de Bluegrass bandits De Bluegrass Bandits

Countryland Sessions met The Bluegrass Bandits in het Rebellenhonk

Lokaal Deel je nieuws

The Bluegrass Bandits 

The Bluegrass Bandits nemen je met hun zuivere meerstemmigheid en hun warme instrumenten mee naar de Appalachen in de Verenigde Staten, waar de de teksten nog gaan over rivieren, geloof en een liefje aan de andere kant van de berg. Sommige liedjes zul je herkennen en meezingen, bij andere hoef je slechts te luisteren naar de warme harmonieën van deze vijf muzikanten. 

De Bandits bestaan uit Rosa Smits (zang), Doris van Iperen (zang en mandoline), René Meijer (zang en gitaar), Katja Kruit (dobro) en Marieke ter Laak (contrabas). Ze brengen de high, lonesome sounds van de bluegrass terug naar de lage Hollandse gronden. Yihaaaa! We hebben met veel succes en plezier gespeeld op festivals (Bluegrassfestival Rotterdam, EWOB, Knapsackfestival Delft), evenementen (Open Monumentendag, buurtfeest Van t Kassie naar de Schuur), in horeca (Proeflokaal Faas Rotterdam, Huszár Delft), voor luisterpubliek (Mini-festival folkclub Razzmatazz), op privé feestjes en op straat! Met onze ervaring weten we voor elk publiek en in iedere setting de juiste toon aan te slaan.

Een optreden van the Bluegrass Bandits staat garant voor mooie liedjes, opzwepende meezingers en een feestelijke country-sfeer!.

De avond word gehouden in het Rebellenhonk aan de Pr. Hendrikweg 15 in Barneveld.

De zaal is open om 18.30 en het begint om 19.00 uur en de entree is gratis 

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Leven Dailah in teken van God na 'dieptepunt' studententijd Twintigers 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Jonge scouts naar Zuid-Korea: 'Ik spaar al vijf jaar voor deze reis' 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groeten uit Canada: 'Ik voel mij hier als een vis in het water' 4 uur geleden
advertentie