Toeschouwers kijken hun ogen uit
Toeschouwers kijken hun ogen uit Myra Steens

Expo ‘Glinds Winter Wonderland’ in De Glind

Lokaal Deel je nieuws

Negen kunstenaars van Typische Teksten (Atelier Gerbera) en ook de kinderen van Illegalio (Dorpskerk) laten zien wat ze gemaakt hebben. We hebben de rode loper uitgelegd! Zo zetten zij met elkaar de donkere dagen in deze kerstvakantie eventjes in het licht. Je kijkt vanaf buiten door de deuren en ramen van het atelier naar een geweldig schouwspel! Er is zoveel te zien: Een bijzonder dorp van karton en papier met hun inwoners. Ook zullen er ’typische teksten’ te lezen zijn. Zo hangen er buiten gedichten en ook de haiku’s die gemaakt zijn door de jongeren van Illegalio (van de Dorpskerk De Glind). Er is een kijkdoos en alle kinderen zijn in actie te zien tijdens een fotopresentatie. WIl je weten wie er dit jaar het ontwerp heeft gemaakt voor de kerstkaart van Stichting Jeugddorp De Glind?  Laat na je komst je wens en reactie achter  in het schrift dat bij de expo hangt. Dat vinden de makers super om later terug te lezen !!!

De expositie is gratis en geheel coronaproof vanaf de buitenkant en is nog te bezichtigen t/m 8 januari 2022. Dagelijks van 09.00- 20.00 uur is het licht aan. Komt dat zien!

Locatie: Rudolphlaan 24 t.o.v. het Schateiland.

Atelier Gerbera/ Typische Teksten is een onderdeel van het Vrijetijdsaanbod van Stichting Jeugddorp De Glind. Begeleider Myra Steens

advertentie