opening van een vorige editie
opening van een vorige editie ingezonden naar ons voor gebruik

Kunstwerken gezocht voor Kunstetalages in mei

24 maart 2021 om 16:03 Lokaal Deel je nieuws

Van 1 t/m 29 mei organiseert Barneveld Centrum een nieuwe editie van Kunstetalages. Een wandeling langs de etalages met daarin een grote variëteit aan ‘lokale producten’ van kunstenaars en ondernemers.

Kunstetalages is opgezet om, in een samenwerking tussen ondernemers en kunstenaars, te laten zien wat Barneveld te bieden heeft. De mooiste producten van onze lokale ondernemers gecombineerd met schilderijen, beelden, textielart en nog veel meer van lokale kunstenaars.

De nieuwe editie van Kunstetalages staat gepland van 1 t/m 29 mei a.s. In deze periode van ‘elke vogel legt een ei’ willen we ook de lokale kunstenaars een ei laten leggen door het plaatsen van hun werken in de etalages van de ondernemers in het Centrum.

De route wordt, net als andere jaren, ruim opgezet en doordat de werken in de etalages staan kan ieder ‘op zijn eigen tijd’ de wandeling maken. Ook zorgen we er voor dat ‘overal’ op de route gestart kan worden, wat de spreiding ook ten goede komt.

Ben jij (amateur) kunstenaar en woon je in de Gemeente Barneveld of heb je binding met Barneveld omdat je er bijvoorbeeld geboren bent, dan kan je je nog opgeven om mee te doen. Deelname is gratis. Stuur een mail naar info@wardsart.com of naar info@barneveldcentrum.nl en vraag het formulier aan. Inschrijven kan nog tot 31 maart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie