Veenendaal lanceert Spot & Shop

27 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het Shopping Festival Veenendaal wordt op 28 en 29 maart een mix van bekende en nieuwe acties. Late Night Shopping, ColorRain Glow, gratis waardebonnen en sensationele koopjes zijn een aantal ingrediënten van wat een bruisend weekend belooft te worden. Vooral de nieuwe actie Spot & Shop zal naar verwachting op zaterdag veel extra publiek naar de binnenstad trekken.

Programma bekend

De vele tientallen, vrolijke banieren in de binnenstad kondigen het Shopping Festival Veenendaal al aan. Het complete programma voor vrijdag 28 en zaterdag 29 maart is inmiddels bekend. Tijdens de Late Night Shopping: op vrijdag 28 maart zullen de winkels weer tot 23.00 uur geopend zijn. Veel modewinkels haken hierop in door deel te nemen aan de Moderoute en extra beleving te creëren in hun winkel met een leuke activiteit. De derde activiteit op vrijdag is vanaf 20.15 uur de spraakmakende ColorRain Glow. De deelnemers rennen en dansen zich een weg door een compleet Glow in de Dark dansfeest. De afterparty op de Markt duurt tot 24.00 uur.

Sensationele aanbiedingen

Op zaterdag 29 maart maakt iedereen kans geweldige koopjes te bemachtigen voor een schijntje. De actie verplaatst zich ieder half uur naar steeds een andere winkel en de aanbiedingen zijn zeer divers. Zo geeft de ene winkel een half uur lang 50% korting op het hele assortiment en verloten andere winkels de kans om een aanbieding te mogen kopen, zoals een iPhone 4s voor slechts één euro. Wie die dag steeds 10 minuten van te voren een gratis sms wil ontvangen wáár de volgende aanbieding te vinden is, schrijft zich nu in op www.shoppingfestivalveenendaal.nl .

Duizend waardebonnen

Op zaterdag is er naast Spot & Shop nog meer te beleven. Op de warenmarkt worden maar liefst 1.000 waardebonnen uitgedeeld. Verder staat er op het Scheepjeshofplein een tent van EV Experience, waar men allerlei elektrische tweewielers kan uitproberen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie