Ondernemend echtpaar uit Voorthuizen breekt door met Superfoods!

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Livinggreens is een Raw- en Superfoods bedrijf opgestart door Meri en Maarten-Jan Drent uit Voorthuizen.

Zij zijn beiden al meer dan 20 jaar werkzaam in de natuurbranche. De doelstelling is om gezonde maar vooral biologische producten aan te bieden en een deel van de opbrengsten te gebruiken om diverse goede doelen te ondersteunen.

De producten van LivingGreens zijn van biologische of van natuurlijke oorsprong. De raw- en superfoods zijn de meest energieke en voedzame voedingsmiddelen: een grote verzameling van groente- en fruitsoorten, noten, zaden, en peulvruchten die zeer rijk zijn aan hoogwaardige voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen, antioxidanten en sporenelementen.

Het assortiment van LivingGreens zal de komende maanden een enorme groei doormaken om aan de verwachtingen en vraag van de consumenten te kunnen voldoen. LivingGreens ondersteunt op een verantwoorde manier een gezonde actieve levensstijl.

Wij hebben als doelstelling een van de grootste spelers in Europa te worden in biologische raw- en superfoods. Daarom waren we aanwezig op de grootste beurs van Europa op de BioFach in Nürnberg met een opvallende stand.

Superfoods is een term die je tegenwoordig vaak tegenkomt in speciaalzaken maar ook steeds vaker in de grote supermarkten. Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen die buitengewone hoeveelheden voedingsstoffen bevatten. De meeste gezonde voedingsmiddelen hebben 2 of 3 bijzondere eigenschappen die goed zijn voor de gezondheid, superfoods bevatten vaak 12 of meer bijzondere eigenschappen.

Het unieke en tevens kenmerkende aan superfoods van LivingGreens is dat deze voedingsmiddelen enorm rijk zijn aan mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.

De superfoods van LivingGreens zijn helemaal biologisch.

Superfoods is een naam voor voedingsmiddelen die wij al eeuwen eten. Verschillende onderzoeken hebben laten zien dat van al deze voedingsmiddelen enkele met kop en schouders boven de rest uitsteken. Met name als het aankomt op voedingswaarden zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten. De superfoods die tegenwoordig veel aandacht krijgen, maar al eeuwen worden gebruikt door andere bevolkingsgroepen zijn acaibessen, gojibessen, chlorella, spirulina, maca en rauwe cacao stukjes., LivingGreens levert ze allemaal. Volg de verrichtingen van LivingGreens op de website www.livinggreens.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie