"Vriendjes" Jan Joost

Lancering en start Maaslandart met website

14 april 2020 om 08:54 Kunst Deel je nieuws

Afgelopen week is de onderneming  en website maaslandart.nl gelanceerd.

Na enige jaren waarin er successen waren in bijvoorbeeld bijdragen aan de kinder hospice veiling was het tijd om een weg te zoeken om mijn werk aan een breder publiek te laten zien. Zowel op sociale media als in mijn atelier presenteer ik mijn schilderijen en kunst. 

Een aantal jaar geleden ben gaan schilderen, dit na een lastige periode als beroepsmilitair. Talent bleek er te zijn en ondertussen is het een passie geworden naast mijn werk bij defensie. Door onderwijs van de getalenteerde kunstenares Wilma Terlouw en intensieve periode van studie heb ik mij verder ontwikkeld.

Elk schilderij wat ik maak heeft een dieper verhaal en betekenis. Het verteld in een figuratieve en impressionistische manier wat ik meegemaakt of voel bij ontwikkelingen in de maatschappij en mijzelf. Uit vele reacties op sociale media krijg ik waardering en positieve feedback.

Het doel van de website en mijn kunst is om mensen te verblijden, troosten en te verrijken met kunstwerken. Elke dag een stukje kunst, verrijkt je levenslang.

Mvg Jan Joost Maasland

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie