Israël-avond Goede Herderkerk

1 september 2020 om 20:44 hartenziel Deel je nieuws

Donderdagavond 17 september DV, de avond vóór Rosh Hasjana (Joods nieuwjaar), hoopt de werkgroep Israël & onze gemeente een Israël-avond organiseren in grote kerkzaal van de Goede Herderkerk, Jan Seppenplein 70 te Barneveld. Voor deze avond is het echtpaar Gertruud en Jan Bakker uitgenodigd om te komen spreken. Zij zullen ons meenemen naar het begin van de Tora, Genesis 1, de blauwdruk van ons leven: Hoe kun je Genesis, of Bereshiet zoals het eerste bijbelboek in het Hebreeuws genoemd wordt, lezen binnen een Hebreeuwse context zonder de grootheid van God uit het oog te verliezen maar wel de boodschap die de EEUWIGE erin geeft duidelijk te krijgen. “Een ontdekkingstocht met God” zoals Gertruud en Jan het zelf noemen.
Gertruud is de auteur van “Dochters van Eva” en “De Joodse Jezus”.
Van harte nodigen wij u uit voor deze avond. De avond begint om 20:00 uur.
In tegenstelling tot voorgaande keren kunnen er, i.v.m. de corona-maatregelen, helaas geen Israëlproducten en boeken verkocht worden.
De avond is gratis toegankelijk. Wel zal er collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten. Een batig saldo zal ten goede komen aan een project voor of in Israël.
In verband met de geldende corona-maatregelen is het wel nodig om u aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar israel@hervormdbarneveld.nl waarin u aangeeft met hoeveel personen u komt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie