Afbeelding
Fred_Dorfel

Oktoberfest Barneveld met DJ Maurice en Gladjakkers

3 oktober 2022 om 16:14 Evenementen

BARNEVELD Die Supertolle, Vieze Jack, Gladjakkers, Marco Kraats en DJ Maurice en andere acts treden zaterdag op tijdens Oktoberfest Barneveld in de Veluwehal. Bezoekers zijn welkom van 18.00 uur tot middernacht. Het evenement is een initiatief van Fred Bolderdijk, Samantha Kleijer en Edcar Vermeulen van Stichting Barevent.

DJ Maurice opent het feest. Hij bedacht de act Snollebollekes en maakte samen met Jurjen Gofers de hit ‘Links Rechts’. Hij wisselt zijn optreden af met Die Supertolle, die de feestgangers meeneemt in de wereld van schlagers en bier. Ook Marco Kraats, al meerdere malen uitgeroepen tot beste feestartiest van Nederland, is van de partij in Barneveld. 

GladJakkers, bekend van YouTube, combineert humor en zelfspot in een feestelijke act. De organisatie verwacht ook veel van Vieze Jack. ,,Met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.’’

Kaarten kosten 27.50 euro en zijn online verkrijgbaar via de website van het Oktoberfest. ,,Met kortingscode BIER krijg je 7,50 korting’’, meldt de organisatie.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie