Tijdens Rotary Dorpsgolf konden bezoekers in de stand al kennismaken met de drie nieuwe automerken
Tijdens Rotary Dorpsgolf konden bezoekers in de stand al kennismaken met de drie nieuwe automerken .

Naast Opel nu ook Peugeot, Citroën en Fiat bij Broekhuis

3 oktober 2023 om 14:13 Bvld

BARNEVELD Autobedrijf Broekhuis is al meer dan 90 jaar volop in ontwikkeling. Het groeide in de periode uit van een dorpsgarage tot een automotive concern met vestigingen door heel Nederland. Maar het begon allemaal in Barneveld. En juist daar komt het laatste nieuws vandaan, want Broekhuis Opel Barneveld heeft het aanbod uitgebreid met drie merken en is nu ook officieel dealer van Peugeot, Citroën en Fiat.

De drie nieuwe aanwinsten in het dealerpalet zijn zustermerken van Opel en behoren alle tot het Stellantis concern waar ook merken als Jeep en Alfa Romeo nog deel van uitmaken. 

Aanwinsten

Joost van Boven, directeur van Broekhuis Opel Barneveld, is uiteraard blij met deze aanwinsten.  ‘Het dealerschap van Peugeot en Citroën wordt overgenomen van een andere dealer, terwijl Fiat na vele jaren afwezigheid in Barneveld nu weer via ons als dealer wordt vertegenwoordigd. Het Stellantis concern nam enkele jaren geleden Opel over, een merk waar wij al heel lang dealer van zijn in Barneveld. En vanuit Stellantis heeft een herstructurering van de regionale dealerschappen plaatsgevonden waardoor Peugeot, Citroën en Fiat nu bij Broekhuis zijn gekomen.’

Hendrikus Broekhuis begon in 1932 zijn dorpsgarage in hartje Barneveld. Niet de auto, maar de mens in en achter de auto stond bij Hendrikus altijd centraal. Persoonlijk contact met de klant en die optimaal ontzorgen vormt door de jaren heen de rode draad in de ontwikkeling van het familiebedrijf. Anno 2023 telt Broekhuis inmiddels 61 vestigingen, 15 schadeherstelbedrijven en meer dan 1.800 werknemers. Het bedrijf bedient zowel de zakelijke markt als particuliere klanten en is met dealerbedrijven actief in regio’s verdeeld over heel Nederland. 

Dorpsgolf

Eén van die regio’s is Midden-Nederland waar Broekhuis Opel Barneveld onder valt. Het bedrijf neemt hier ook deel aan allerlei evenementen, zoals het Rotary Dorpsgolf dat in september in Barneveld plaatsvond. Bij een van de te spelen holes trad het autobedrijf op als sponsor. Ter gelegenheid daarvan kon Broekhuis er meteen als primeur de drie nieuwe automerken tonen in de aanwezige stand. Bezoekers konden zo alvast kennismaken met enkele modellen van Peugeot, Citroën en Fiat. En met Broekhuis als de nieuwe dealer. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie