Autobedrijf Gert Pater in Barneveld zoekt versterking.
Autobedrijf Gert Pater in Barneveld zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij

Heb jij passie voor autotechniek? Autobedrijf Gert Pater zoekt automonteur

23 maart 2023 om 16:21 Baan Dichtbij

BARNEVELD Autobedrijf Gert Pater is voor veel autobezitters in Barneveld en omgeving een bekend en vertrouwd garagebedrijf. Al bijna 40 jaar staat hier passie voor autotechniek en servicegericht werken centraal. Om het bestaande team te versterken zoekt Autobedrijf Gert Pater een ervaren automonteur.

Autobedrijf Gert Pater is een middelgroot universeel autobedrijf, gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en campers. Ruud Pater: ,,Wij bieden een totaalpakket aan diensten. Van APK, het reguliere onderhoud, storingsdiagnose, ADAS-kalibratie, distributies of een koppeling vervangen tot trekhaken monteren. Ook voor ruitreparaties en autoschades kun je bij ons terecht.”

VOERTUIGDATA Het garagebedrijf heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in diagnoseapparatuur en rechtstreekse toegang tot technische data van de fabrikant, benadrukt Ruud:  ,,Om bij moderne auto’s gericht diagnose te kunnen stellen is het erg belangrijk dat je over de juiste informatie beschikt. Zo kunnen wij technische informatie en bulletins rechtstreeks ophalen bij de meeste autofabrikanten.”

VACATURE Autobedrijf Pater is op zoek naar ervaren automonteur die de opleiding voor autotechniek met succes heeft afgerond. Ruud: ,,Verder vinden we het belangrijk dat je bereid bent jaarlijks cursussen te volgen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Je komt te werken in een moderne, goed uitgeruste werkplaats.”

TOEGANKELIJK Ruud: ,,Wij staan bekend om onze service en het open en eerlijke advies. Veel vaste klanten lopen hier gewoon via de achterdeur naar binnen. Ons team staat altijd klaar om te helpen. Verder is de sfeer hier los en laagdrempelig. Het is een gezellig team dat voor elkaar klaarstaat.”

Interesse of vragen? Je bent van harte welkom! Bel voor meer informatie naar: 0342-442582 en vraag naar Ruud Pater. Natuurlijk kun je ook even langskomen om de sfeer te proeven of mail je vragen naar rp@gertpater.nl Maar direct solliciteren is natuurlijk nog beter.

Meer weten over de vacature? Hier vind je meer informatie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie