DOL FIJN zoekt nieuwe collega’s die ook het verschil willen maken.
DOL FIJN zoekt nieuwe collega’s die ook het verschil willen maken. Pauw Media
Baandichtbij

Kinderopvang DOL FIJN zoekt versterking

31 januari 2023 om 06:58 Baan Dichtbij

BARNEVELD Als pedagogisch medewerker bij DOL FIJN Kinderopvang maak jij het verschil. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor hun ouders, je collega’s en voor jezelf. Voor de kinderen omdat je ze kunt stimuleren in hun ontwikkeling en het ontdekken van hun talenten. Voor ouders omdat je ze kunt helpen met opvoedvragen. Voor je collega’s omdat DOL FIJN veel waarde hecht aan een warme werksfeer met aandacht voor elkaar. En voor jezelf omdat je bij DOL FIJN volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. 

Vanaf 1 juli dit jaar sluit DOL FIJN aan bij Partou Kinderopvang; met bijna 1000 locaties de grootste aanbieder van kinderopvang in Nederland. Daisy Kuipers, directeur bij DOL FIJN: ,,Door ons aan te sluiten bij Partou krijgen we toegang tot de Partou Academie, waarmee we onze medewerkers een ruim aanbod aan scholingsmogelijkheden kunnen bieden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wil je bijvoorbeeld je skills op de BSO verbeteren, of heb je altijd al Spaans willen leren? Er zijn veel mogelijkheden om je kennis te verdiepen of verbreden.”

VEEL VRIJHEID Ilse werkt nu ruim een jaar als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf van DOL FIJN in Barneveld. ,,Ik heb fijne collega’s wat ik belangrijk vind, omdat je veel tijd met ze doorbrengt. Wat betreft het werk zelf: wij leren de kinderen dingen, maar wij leren ook weer van de kinderen. Kinderen bekijken de wereld nog met een open, pure blik en dat werkt heel verfrissend! Deze locatie ligt vlak bij een bos, dus we gaan lekker veel naar buiten met de kinderen. Mijn eigen interesse ligt bij yoga en ik organiseer dan ook vaak peuteryoga. Je krijgt hier veel vrijheid om zelf dingen te verzinnen. En het leuke is dat sommige ouders de yoga thuis ook oppakken!”?

OOK WERKEN BIJ DOL FIJN? DOL FIJN zoekt nieuwe collega’s die ook het verschil willen maken. Afhankelijk van je diploma en wensen kom je te werken op één van onze kinderdagverblijven, peuteropvang en/of buitenschoolse opvang locaties. We horen graag meer over jouw wensen. Wil je fulltime of parttime werken? Beschik je wellicht over bepaalde talenten waar je graag meer mee wil doen? Niet alleen jongeren, maar ook ouderen (50-plus) worden van harte uitgenodigd om te reageren, wanneer ze over de juiste papieren beschikken. 

Op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang kun je checken of je met jouw diploma bij ons aan de slag kunt. Meer weten? Nog vragen? Of direct solliciteren? Stuur een WhatsApp naar: 06-21488108. Meer informatie via de website van DOL FIJN

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie