'Pon al jaren achtereen uitgeroepen tot Topwerkgever. Dat zegt alles.'
'Pon al jaren achtereen uitgeroepen tot Topwerkgever. Dat zegt alles.' PR
Baandichtbij

Pon Dealer Autoschade zoekt jou

5 december 2022 om 14:16 Baan Dichtbij

AMERSFOORT Wil jij dat een Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Porsche, Bentley of Lamborghini er na schadeherstel weer als nieuw uitziet? Wil jij als plaatwerker/schademonteur werken in een nog te bouwen fonkelnieuw schadeherstelbedrijf van Pon Dealer Autoschade? Pak dan nu je kans. Pon Dealer komt graag met jou in contact. Pon Dealer heeft meerdere vestigingen en voor schadeherstel kun je terecht bij de twee schadebedrijven in Amersfoort en Nijkerk (het huidige ASCA Autoschade). Daarover is nieuws te melden.

NIEUWBOUW Schademanager Michiel Elferink: ,,Medio mei volgend jaar start de nieuwbouw van ons schadeherstelbedrijf in Amersfoort. Op de Nijverheidsweg-Noord 100 verrijst een nieuw pand. Deze locatie (3600 m2) zal de huidige (2200 m2) aan de Industrieweg 5 vervangen. Het wordt een duurzaam pand met eyecatchers als: volledig gasloos, wanden en dak dubbel geïsoleerd, overal ledverlichting met sensoren, snelloop roldeuren, elektrisch verwarmde spuitcabines met een warmteterugwinning systeem. De bouw zal ongeveer een jaar duren.” Hier wil jij toch werken?

DIVERSITEIT Eelco (46) werkt als plaatwerker al 16 jaar bij Pon Dealer. Met veel plezier: ,,Ik hou me bezig met de wat complexere/grotere herstelwerkzaamheden. Dan ben ik weer bezig met carrosseriereparaties aan een Porsche of Bentley, maar vind het werken aan een Volkswagen up! net zo boeiend. Bij ons kun je werken aan complexere autoschades, maar er is ook ruimte genoeg voor het ‘normale’ uitdeuk- en schadewerk. Tegenwoordig komt er wel meer bij plaatwerk kijken dan vroeger, want carrosserieën van auto’s bestaan uit veel meer basismaterialen. Je ziet steeds meer vliegtuigtechnieken terug in auto’s. Persoonlijk vind ik dat gaaf.”

LAAG VERLOOP Eelco is blij met Pon Dealer als werkgever: ,,De sfeer is collegiaal. Pon Dealer doet er alles aan om je waar nodig te ondersteunen, ook als het om privézaken gaat. Er is oog voor de mens. Daarnaast is er volop ruimte voor ontwikkeling om je kennis kosteloos bij te spijkeren. Bijvoorbeeld bij autofabrikanten zelf: ,,Voor Porsche kun je naar Duitsland, voor Bentley naar Engeland. Niet voor niets is Pon al jaren achtereen uitgeroepen tot Topwerkgever. Dat zegt alles. Ook het verloop bij ons is laag. Veel collega’s werken hier al jaren.”

Heb je zin in een goede kop koffie en past de functie ook nog bij je? Stuur een e-mail naar elferink@asca.nl Of wil je eerst een kijkje nemen? Dat kan. Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michiel Elferink. T: 085-071 4741 Kijk voor alle openstaande vacatures bij Pon Dealer op de website: www.pondealer.nl/vacatures

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie