Afbeelding
.
Baandichtbij

JP van den Bent zoekt begeleider

15 augustus 2022 om 11:31 Baan Dichtbij

VOORTHUIZEN De JP van den Bent stichting is thuis in het dagelijks ondersteunen van mensen bij hun leven. Een bevlogen team van de JP staat klaar om maatwerk te bieden en mensen net dat ene zetje in de rug te geven. Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren? Dat komt goed uit. Voor locatie Katerskamp in Voorthuizen is de JP op zoek naar een begeleider.

Mensen ondersteunen bij hun leven. Dat is waar het bij de JP om draait. Je stimuleert, ontzorgt, bent het wakend oog. Je helpt mensen bij hun alledaagse werkzaamheden, persoonlijke verzorging,sociale vaardigheden en het ondernemen van activiteiten. Belangrijk voor deze functie is je coördinerende rol naar de bewoners, je collega’s, ouders en andere externe partijen. Spreekt jou deze rol aan?

HARMONIE Locatiecoördinator Corinda van den Noort: ,,Wat 20 jaar geleden begon als ouderinitiatief in het Werelthuis, heeft zich verder doorontwikkeld naar de Katerskamp. De verhuizing ruim twee jaar geleden heeft ons goed gedaan. Een mooie plek, waar iedereen zich thuisvoelt, waar warmte en harmonie voelbaar zijn.”

THUISGEVOEL Op de Katerskamp wonen twaalf mensen in een mooi, modern gebouw. Corinda:,,Onze visie is dat we de bewoners een thuisgevoel willen geven. Dat zie je overal in terug. Je gaat naar de plaatselijke winkel, naar de tandarts of huisarts in de buurt. Je gaat naar je werk. Je staat dus midden in de samenleving. Wij zorgen voor ondersteuning op maat. Het werkt trouwens ook andersom. Bewoners waarderen wat we doen. Persoonlijk vind ik de wisselwerking tussen ouders,bewoners zelf en collega’s zo mooi. We staan voor elkaar klaar, maar doen verder heel gewoon. We zetten niemand op een voetstuk en dat wordt gewaardeerd. Tegelijkertijd kijken we nooit weg.Signalen pakken we samen op.”

Corinda: ,,Bij ons heb je alle ruimte om je intern verder door te ontwikkelen. Dat kan via trainingen, cursussen en workshops. De sfeer is los, laagdrempelig.” Ben je enthousiast of wil je eerst eens een kijkje nemen? Dat kan! Je bent welkom bij de Katerskamp in Voorthuizen. De koffie of fris staan klaar. Neem contact op met locatiecoördinator Corinda van den Noort: 06-20950193. E: cvandennoort@jpvandenbent.nl

Kijk voor de volledige vacaturetekst op de website: www.werkenbijdejp.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie