Afbeelding
...

Autobedrijf Kroon in Barneveld in nieuwe handen

20 januari 2023 om 10:00 Economie

BARNEVELD Autobedrijf Kroon in Barneveld is met terugwerkende kracht per 1 januari overgenomen door Auto Versteeg Buurman. Dat meldt Versteeg Buurman via een bericht. De Suzuki-dealer aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan wordt daarmee de zesde vestiging van Auto Versteeg Buurman.

Volgens beide bedrijven is de overname een logisch verhaal. ,,Beide bedrijven hebben een rijke Barneveldse historie en de manier van bedrijfsvoeren lijkt ook veel op elkaar.’’ De activiteiten van Kroon worden voortgezet met hetzelfde team, dus de overname heeft geen personele consequenties. Kroon blijft ook op de huidige locatie, naast de Welkoop, gehandhaafd. Wel komt er een andere naam op de gevel te staan: Auto Versteeg Buurman Barneveld Centrum.

Met de overname heeft het autobedrijf twee vestigingen in Barneveld, want er is al een bedrijf aan de Albert Plesmanstraat, op bedrijventerrein De Briellaerd. Op die locatie is het bedrijf officieel Mitsubishi dealer en Citroën servicedealer. Op de locatie aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan is Auto Vesteeg Buurman officieel Suzuki dealer en aangesloten bij de werkplaatsformule van AutoFirst.

Auto Versteeg Buurman heeft meerdere vestigingen in Barneveld, Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen en Woudenberg en is daarbij merkdealer van Suzuki, Mitsubishi, servicedealer Peugeot, Citroën, Toyota en Nissan Specialist. Het bedrijf is de laatste tijd in beweging. In november werd bekend dat het bedrijf vestigingen in Ede, Veenendaal en Wageningen van de hand doet. Een maand later werd bekend dat het bedrijf Vakgarage Westerink in Harderwijk overneemt en sluit. De medewerkers zijn verhuisd naar de locatie in Nunspeet.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie