Jong Talent Gezocht
Jong Talent Gezocht AtelierRoute Leusden Woudenberg

Op naar de AtelierRoute 2023!

8 december 2022 om 16:58 Overig Deel je nieuws

De AtelierRoute van 2022 was erg succesvol. Prachtig weer, veel bezoekers en veel positieve reacties. Een voorzitter is natuurlijk blij als hij zijn bestuur weer volledig heeft. Ellen Adank en Rietje Smal-Zwanenburg  hebben afscheid genomen van hun bestuursfuncties. Nieuw in het bestuur zijn Joost Bongers (Communicatie & PR) en Myrtille Offermans (Secretaris). En fijn dat we met Myrtille weer een bestuurslid hebben die in Woudenberg woont!

Thema 2023  ”Flower Power!”

Verzoek aan de deelnemers om minimaal één werk te maken dat aansluit bij het thema “Flower Power!” Uit deze werken wordt een keuze gemaakt voor op de posters en het Routeboekje. 

GEZOCHT: Jonge aanstormende kunstenaars!

Voor de Atelierroute Leusden en Woudenberg, editie 2023 zoeken wij Jong Talent. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud? Schilder, teken, ontwerp of boetseer je? Meld je dan kosteloos aan om mee te doen met de Atelierroute die volgend jaar in het weekend van 22 en 23 april plaatsvindt. Je wordt begeleid in het traject exposeren en wat daar allemaal bij hoort. Ook mag je meedoen aan een workshop schilderen.  Bij interesse, stuur een mailtje naar : linda-art@hotmail.com 

Inschrijven via de website www.atelierroute.org 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie