Michael de Wit en zijn vrouw Erna zien met de opening van bistro ,Ons' in De Glind een lang gekoesterde wens in vervulling gaan.
Michael de Wit en zijn vrouw Erna zien met de opening van bistro ,Ons' in De Glind een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Eigen foto

Iedereen is welkom bij ´Ons' in De Glind

27 juni 2018 om 17:30 Advertorial_2

DE GLIND Jarenlang hebben Michael de Wit en zijn vrouw Erna ernaar uitgekeken. Een eigen zaak. Dat was hun grote wens. Op 3 juli is het zover. Dan opent bistro ´Ons' in De Glind officieel de deuren. „Allebei beschikken we over de nodige ervaring in de horeca en al een jaar of dertien loop ik rond met het plan om voor mezelf te beginnen", zegt Michael de Wit terwijl hij de laatste hand legt aan de voorbereidingen voor de opening van zijn bistro en de bijbehorende zaalruimten.

Voorafgaand aan het moment waarop de bistro open gaat voor het publiek nodigt Michael de omwonenden uit om een kijkje te nemen in zijn nieuwe horecagelegenheid. „Op 1 juli, van 15.00 tot 18.00 uur, zijn de mensen die hier in de buurt wonen welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te komen maken en bij ‚Ons' een kijkje te nemen."

BREED PUBLIEK Met ,Ons' richt Michael zich op een breed publiek en vooral voor jonge gezinnen is zijn bistro volgens hem een prima plek om te vertoeven. „Kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Er is een speeltuin, de kinderboerderij is vlakbij, er is een pirateneiland waar jongens en meisjes allerlei avonturen kunnen beleven en in de zomermaanden is Openluchtzwembad De Glind geopend."

Bij ‚Ons' kunnen de gasten terecht voor een kopje koffie met een appelgebakje, een smakelijke lunch of een uitgeroeid diner. „Onze keuken is mediterraan georiënteerd en we hebben ons toegelegd op kruidige gegrilde gerechten uit de Balkan. Daarnaast staan er pannenkoeken en pizza's op het menu. Tijdens de lunch serveren wij huisgemaakte broodjes. Voor fietsers en wandelaars is dit een prima rustpunt of een uitvalsbasis voor mooie tochten", benadrukt Michael. „Ook beschikken we over een oplaadpunt voor elektrische fietsen en er is een drinkwaterpunt centraal op ons terras, bedoeld om de bidon of fles kan bij te vullen."

‚Ons' is gevestigd in het hoofdgebouw van de Rudolphstichting in De Glind en biedt naast de bistro ook zaalruimte voor kleine en grote bijeenkomsten. Zo is er in de kerk - ook geschikt als trouwlocatie - plaats aan ruim tweehonderd gasten. Daarnaast zijn er kleinere zalen voor vergaderingen en workshops. Bistro ‚Ons' kan de catering verzorgen.

Van dinsdag tot en met vrijdag is ‚Ons' geopend van 10.00 tot 20.00 uur. In het weekend is de bistro open tot 22.00 uur. Op maandag is de zaak gesloten.

www.onsdeglind.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie