Afbeelding

Maak werk van je groene vingers

5 juli 2022 om 11:33 Overig Deel je nieuws

Wie in deze periode in z’n tuin aan het werk is, staat verwonderd van al het groen. Planten bloeien als nooit te voren. Wellicht is het tijd om er echt werk van te maken, aldus De Briellaerd. Met een nieuw trainingsprogramma leidt het hovenierscentrum zij-instromers op tot volwaardige groenkenners.

Wie is De Briellaerd?
‘Wij houden van tijdloze en landelijke tuinen. We geloven dat de tuin je dichter bij de natuur brengt. Je vindt er rust. Je krijgt oog voor de schoonheid die de natuur ons geeft. Daarom leggen we de tuinen niet alleen aan bij onze klanten, maar hebben we ook een inspirerend tuincentrum. Dat noemen we onderling het werk binnen de poort. Hier kun je rondwandelen, verschillende soorten tuinen bewonderen, workshops volgen en bijzondere planten en accessoires voor je eigen tuin kopen. We doen dit al 50 jaar met veel plezier.’ 

Voor is het zij-instromersprogramma geschikt?

Je hebt groene vingers en zou daar graag meer mee doen. Als zij-instromer bij De Briellaerd leren wij je het groen-vak. We leren je alles over planten, heesters en bomen. We leren je hoe wij kijken naar een tuin en hoe je die onderhoudt. We leren je hoe je klanten op weg helpt met hun tuinvragen. Kortom: wij maken van jou een volwaardige Briellaerd’er.

We gaan samen het avontuur aan en bouwen samen aan een geschikte plek voor jou binnen onze groene oase.

Kom langs
Wie interesse heeft om als zij-instromer aan de slag te gaan bij De Briellaerd, vindt meer informatie op https://briellaerd.nl/werken-bij-de-briellaerd/, maar is natuurlijk ook welkom op het tuincentrum voor een kop koffie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie