Afbeelding
AberMedia

Bestuurder belandt onder aan talud A30 Barneveld

21 januari 2022 om 21:36 Ongeval

BARNEVELD Bij een eenzijdig ongeval vrijdagavond op de A30 ter hoogte van de oprit naar de A1 bij Barneveld is vrijdagavond een personenauto onderaan het talud beland.

De bestuurder reed rond 19.30 uur vanuit de richting van de Zelderseweg op de A30 toen hij, zoals hij tegenover de politie verklaarde, schrok en de controle over zijn voertuig verloor. De auto draaide 180 graden en gleed vervolgens achteruit over het gras naar beneden. De man heeft nog geprobeerd om de auto weer naar boven te krijgen, maar het voertuig was in de natte ondergrond vast komen te zitten. Ondertussen was - waarschijnlijk door voorbijgangers - naar de 112-meldkamer gebeld. Naast de politie werden ook een ambulance en de brandweer gealarmeerd voor een voertuig te water.

Omdat de bestuur ongedeerd was, konden zowel de ambulancemedewerkers als de brandweer weer terug naar de kazerne..Een weginspecteur van Rijkswaterstaat was aanwezig om de rijbaan naar de A1 richting Apeldoorn af te sluiten, zodat de berger op een veilige manier de auto weer op de weg kon zetten. Rond 20.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie