Kerstpakkettenactie minima in de gemeente Barneveld

15 december 2021 om 21:02 Maatschappelijk Deel je nieuws

Dit jaar worden veel meer kerstpakketten verzorgd door bedrijven. Met de eenzame kerst van Corona willen we aardig zijn en attenties verzorgen voor elkaar.

Ook voor de minima wordt een kerstpakket georganiseerd in de gemeente Barneveld. Zij zijn degene die met de stijgende prijzen extra moeten rekenen om de uitgaven met kerst te doen. Zij worden telkens weer geconfronteerd met een tekort aan geld en aandacht. De stichting kerstpakketten actie pakt dit op en verzorgt voor bijna 400 huishoudens iets extra’s. Dit kerstpakket is niet van de overheid, het wordt volledig ingezameld door de Stichting Kerstpakketten Barneveld. Op vrijdag 17 december zullen deze mensen een kerstpakket ontvangen.

Deze jaarlijkse actie wordt mogelijk gemaakt door inwoners uit Barneveld. Ook diaconieën en sponsorende bedrijven zorgen voor geld voor deze vriendelijke actie. De Stichting bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor dit goede doel. De inhoud van de pakketten wordt geleverd door de Wereldwinkel Barneveld.

Wilt u meewerken en een goed gebaar geven met kerst? Eén pakket kost 27,50 euro. Uw gift komt volledig voor 100% ten goede aan deze actie!

Bijdragen kunnen gedoneerd aan de bankrekening van de Stichting Kerstpakketten Barneveld, rekeningnummer NL41ABNA0977347281.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie