Groepsfoto leerlingen Nederwoud
Groepsfoto leerlingen Nederwoud Johanneke de Koning

Jevy van Heerdt honderdste leerling basisschool Nederwoud!

1 december 2021 om 10:49 Lokaal Deel je nieuws

LUNTEREN – Maandag 29 november jl. stond in het teken van de honderdste, schoolgaande leerling van basisschool Nederwoud.  Om 14.15 uur kwam Jevy van Heerdt, begeleid door vader en moeder naar school, om samen met alle leerlingen en leerkrachten van basisschool Nederwoud te vieren dat hij de honderdste leerling is die deze prachtig gelegen school in het buitengebied van Lunteren gaat bezoeken.  Om deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, werd een schoolfeestje rond Jevy georganiseerd. 

Allereerst kreeg de familie Van Heerdt een familietaart met passende opdruk ter ere van de honderdste leerling. Jevy kreeg natuurlijk ook een cadeau en hij kleurde met zijn vader het honderdste vakje van het uitgebeelde getal honderd in zijn lievelingskleur blauw.  De andere leerlingen van de school werden natuurlijk niet vergeten. Zij kregen ook taart, natuurlijk van bescheidener afmeting, maar met dezelfde opdruk als de grote taart.

Iedereen genoot zichtbaar van het moment, waarin Jevy centraal stond.
De familie Van Heerdt heeft een langdurige relatie met basisschool Nederwoud. De vader van Jevy, William, bezocht de school van 1987 tot 1995.  De opa van Jevy, Wout, bezocht de school van 1960 tot 1966 en zijn vader en dus de overgroot vader van Jevy bezocht de school van 1925 tot 1931.  De traditie wordt met generatie vier trouw voortgezet.

Leuke bijkomstigheid is dat de school van Jevy dit cursusjaar ook haar honderdste verjaardag mag vieren. Honderd leerlingen op een honderd jaar jonge school in het buitengebied van Lunteren. Basisschool Nederwoud, een school met de Bijbel, de school waar we samen leren, ontdekken en groeien; met, door en voor elkaar!

Later dit jaar hoopt men, als de omstandigheden het toelaten, nog stil te staan bij het honderdjarig bestaan van de school met de Bijbel in het buurtschap Nederwoud. Informatie omtrent dit honderdjarig feest zal verspreid worden middels onze website en sociale media. 

Het cadeau wordt overhandigd aan Jevy van Heerdt
Jevy verft het honderdste vakje
Voor iedereen gebak!
Het gezin van Heerdt verft het honderdste vakje en maakt zo het getal 100 compleet
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie