Remko van Zwol van Intratuin Barneveld.
Remko van Zwol van Intratuin Barneveld. Pauw Media
Sfeercolumn

Kerst begint steeds eerder

13 november 2021 om 16:59 Column

Het is weer tijd voor kerst! Ik hoor het je bijna denken: ‘Nu al?’. Ja, nu al. Sinds de coronacrisis brengen we meer tijd thuis door en hebben we nog meer behoefte aan gezelligheid in huis. Kerst begint daardoor steeds vroeger. En waarom ook niet? Ik zet de leukste trends van dit jaar voor je op een rij. 

SOFT & HUMAN Tijdens ‘the most wonderful time of the year’ gaan we voor knusheid en een gezellige sfeer in huis. De kersttrend Soft & Human is daar geknipt voor. Bij deze trend moet je denken aan organische vormen in zachte kleuren, zoals beige en lichtroze. Een vaas in de vorm van een gezicht of een lichaam is hier een mooi voorbeeld van.

BOTANIC & HARMONIOUS Ga je liever terug naar de natuur? Dan is de Botanic & Harmonious-trend iets voor jou. Hierbij combineren we veel groen met natuurlijke materialen zoals touw, mos en droogbloemen. Maak deze stijl helemaal af met een vrolijke hanger in de vorm van een bij, vlinder of kolibri.

MAGIC & MIRACLES Blauwe kleuren met Tillandsia-decoratie maken deze kerst extra magisch. Bij deze betoverende trend passen donkere kleuren met opvallende accenten, zoals goud en lava, heel goed. Laat je fantasie tot leven komen!

FIRE & ICE Kerst zoals kerst hoort te zijn: zo zou ik deze stijl omschrijven. De traditionele kerstkleuren wit, rood en groen zorgen voor het knusse wintergevoel waar ik zo van houd. De sfeer die we al jaren kennen - maar dan met een modern tintje. Wat dacht je bijvoorbeeld van klassieke rode kerstballen versierd met kraaltjes en pailletten?

KERSTPAKKETTEN Tot slot is deze kerst een mooi moment voor bedrijven om hun werknemers eens extra in de watten te leggen, na een lange periode waarin bedrijfsuitjes niet mogelijk waren. Je kunt in onze winkel terecht voor een samengesteld of op maat gemaakt kerstpakket, bestaande uit luxe foodproducten gecombineerd met handige items voor in huis. Trakteer je werknemers dit jaar dus op iets lekkers én iets leuks!

Aangeboden door Remko van Zwol van Intratuin Barneveld

Blauwe tinten met gouden accenten. Boven: de traditionele kerstkleuren.
De traditionele kerstkleuren zien we ook dit jaar veel terug.
Knusheid en een gezellige sfeer staan natuurlijk centraal.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie