Afbeelding
Henk Hutten

Veluwse Boys maakt gehakt van EZC

6 november 2021 om 20:36 Voetbal

GARDEREN Met ongekend vertoon van macht heeft Veluwse Boys (archief, rood-geel) een nieuwe driepunten bijgeschreven. De Garderenen hadden vorige week nog zoveel moeite met de oppositie van SDS’55, ditmaal moest EZC er met liefst 5-0 aan geloven. ,,We boekten een zeer overtuigende overwinning”, zo keek trainer Hans Nijhuis terug op het treffen op sportpark De Westeneng. ,,Vanaf het begin zetten we ze onder druk en zeker de eerste helft waren we heer en meester. Het enige dat ik de ploeg kon verwijten is dat het geen 5-0 of 6-0 werd. We dwongen zoveel kansen af.” Uiteindelijk was de ruststand ‘slechts’ 2-0. Na de thee had de thuisploeg even moeite met EZC maar na de 3-0 was het verzet van de gasten gebroken. ,,Zij creeerden maar één kansje, een schot voorlangs. Dat was het wel. Ik ben dik tevreden over het optreden van de jongens. Enige mindere fase was vlak na rust toen het wat nonchalant en slordig was.”