Afbeelding
Kerstpakketwebshop.nl

Personeel bedanken met kerstpakketten tijdens corona

5 november 2021 om 15:01 Partnercontent

Het uitdelen van kerstpakketten wordt dit jaar wederom een uitdaging. Desondanks de hoge vaccinatiepercentage blijven de besmettingen toch in een hoog tempo toenemen. Dit kan ervoor zorgen dat de planning van je organisatie in het einde alsnog in de soep loopt.  Onlangs is er wederom benoemt dat er maatregelen worden toegepast en ook dat er strengere maatregelen volgen wanneer er geen verbetering is. Hierdoor moeten werkgevers nu toch weer rekening gaan houden met eventuele beperkingen voor de eindejaarsviering.

De viering aan het einde van het jaar gaat er dus hoogstwaarschijnlijk toch weer anders uit zien. Wij hebben speciaal voor jullie al met meerdere leveranciers gesproken om er ondanks de beperkingen toch iets speciaals van te maken! Het is namelijk juist in deze periode belangrijk om je medewerkers een schouderklopje te geven omdat het zo zwaar is geweest voor ze.

Waar het vroeger normaal was om een gezellig feest of een leuke borrel te organiseren als eindejaarsfeest. Is dit in de huidige periode helaas niet meer mogelijk. Wat zeer jammer is want deze periode heeft veel gevraagd van je werknemers. Het is nu dus juist belangrijk om deze onmisbare mensen te bedanken. Maar hoe ga je dit doen als er toch weer maatregelen aan zitten te komen?

Je personeel in het zonnetje zetten

Door alle beperkingen op de werkvloer en het vele thuiswerken van je werknemers, wil je ze juist nu extra in het zonnetje zetten. Je kan daarom de kerstviering ondanks de beperkingen niet achterwege laten. Je werknemers hebben gewerkt in een erg zware periode en daar dienen zij dan ook voor bedankt te worden.

Hoe je dan ook besluit kerst te vieren binnen je bedrijf, zorg dat je het 100% zeker gaat vieren. De kerstviering is namelijk de ideale manier om je personeel in het zonnetje te zetten. Zeker nu ze zo lang thuis hebben moeten werken, verlangen ze naar persoonlijk contact en aandacht!

Je werknemers zelfstandig het kerstpakket laten samenstellen

Kerstpakketten zorgen niet altijd voor complete tevredenheid onder het personeel, dit komt doordat niet iedereen de producten leuk vindt die in een traditioneel kerstpakket zitten. Nu hebben wij hier een hele leuke oplossing voor!

Wij spraken o.a. de leverancier Kerstpakkettentip.nl, en vroegen naar het keuzeconcept kerstpakket. Deze pakketten bevatten voor alle werknemers de perfecte producten. Je vraagt je dan misschien af : “hoe is dit mogelijk?”. Nou het zit zo, elke werknemer krijgt een budget, in de vorm van punten. Deze punten mag hij/zij zelf besteden in de door ons opgezette webshop. Zij kunnen ervoor kiezen om al deze punten uit te geven aan een cadeau, of deze te spreiden over meerdere kleinere cadeautjes. Op deze manier krijgt elke werknemer precies de betreffende wenst te ontvangen zijn of haar kerstpakket. Ze zijn helemaal vrij in waar ze het voor gebruiken, bijvoorbeeld het helpen van een familielid die de corona periode niet zo goed doorkomt.

Een creatieve en originele kerst

Er zijn dus genoeg opties om van deze kerstviering toch iets leuks en speciaals te maken en je personeel juist te bedanken. Het organiseren van een online activiteit, kerstpakketten schenken of het sturen van een persoonlijke bedankbrief/video. Het voelt misschien niet zoals het ooit was, maar dit hoeft niet te betekenen dat je er niet iets spectaculairs van kan maken!

Ook spraken wij Kerstpakket Webshop over de mogelijke fiscale voordelen die bij het verstrekken van een kerstpakket komen kijken. Lees er hier meer over: https://www.kerstpakketwebshop.nl/kerstpakket/overig/belasting-en-fiscus/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie