VVB-aanvoerder Lajos Scholtens (archief) kwam als enige tot scoren voor VV Barneveld tegen VEVO. Gerwin van Luttikhuizen

VV Barneveld blijft nederlagen aaneenrijgen

23 oktober 2021 om 21:34 Overig

BARNEVELD Voor VV Barneveld blijft het seizoen vrij dramatisch verlopen. Tegen VEVO werd er met 2-1 verloren waardoor de Barnevelders nog altijd puntloos blijven. Trainer Gerwin Dekker. ,,We komen eigenlijk op alle fronten tekort, zo eerlijk wil ik graag zijn. Positief is wel dat we vandaag wel keihard gestreden hebben en dat keeper Thomas Houtveen uitstekend keepte. Verder kan ik er niet heel veel over zeggen, we zitten gewoon in de hoek waar de klappen vallen.” Het verschil met de ploeg uit Veessen was qua voetbal niet al te groot. ,,Wel is het zo dat we een selectie hebben die gewoon te krap is. Het zegt alles dat we onze leider Rico Doppenberg hebben moeten laten invallen.” VEVO kwam snel op voorsprong, maar Lajos Scholtens schoot zijn ploeg voor rust op 1-1. Na de pauze was er eerst een gemiste penalty voor de thuisploeg, maar een hernieuwde poging, ook via een strafschop, was wel raak; 2-1. ,,En in de tweede helft viel ook steunpilaar Coen Fieret nog uit...”