(Archieffoto ODIK- MIA)
(Archieffoto ODIK- MIA) Bram van den Heuvel

ODIK subtopper na derde zege op rij

23 oktober 2021 om 20:00 Korfbal

BARNEVELD- Door een regelmatige 17-23 zege op Amicitia heeft ODIK in Vriezenveen de derde achtereenvolgende overwinning geboekt. Door de zege op de hekkensluiter heeft ODIK zich knap hersteld van de moeizame competitiestart en staan de Barnevelders verdienstelijk in de subtop en wacht zaterdag de topper tegen koploper Noviomagum.

Op Sportpark Het Midden kende ODIK een flitsende start met twee punten uit de eerste twee aanvallen. In de eerste helft werd er verder weinig gescoord maar gingen de bezoekers met een 5-8 voorsprong rusten. In het tweede deel werd de voorsprong langzaam uitgebouwd en wist de makkelijk scorende Milko van Golberdinge zich ook als teamspeler uitstekend te onderscheiden in het sterk spelende vak met Bart Evers, Liesbeth Bouter en Rhodé Hartkamp.

Trainer Ruud van de Hoef: ,,Eigenlijk is onze overwinning geen moment in gevaar geweest. Wij hadden controle over de wedstrijd en hielden het verschil steeds minimaal op drie punten. Toch was het een taaie wedstrijd tegen een goede tegenstander. Het is mooi om te zien dat we steeds meer variëren in onze aanvallen, betere schotkeuzes maken en goed schakelen. Verder is het prettig dat alle acht spelers gescoord hebben”.

Doelpuntenmakers ODIK: Milko van Golberdinge 7, Cees Snoei 4, Ard van der Pols 3, Bart Evers 2, Liesbeth Bouter 2, Melissa Bakkenes 2, Rhodé Hartkamp 2 en Sandra van Winkoop 1. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie