Veluwse Boys (zwarte shirts, archief) beloonde zichzelf onvoldoende tegen WZC.
Veluwse Boys (zwarte shirts, archief) beloonde zichzelf onvoldoende tegen WZC. Bram van den Heuvel

Veluwse Boys snijdt zichzelf in de vingers

16 oktober 2021 om 20:04 Overig

GARDEREN Veluwse Boys heeft zichzelf lelijk in de vingers gesneden in de thuiswedstrijd tegen WZC. De Garderen stapelden kans op kans, maar beloonden zich met één treffer van Robin van Middendorp onvoldoende. ,,We krijgen veel te weinig, we speelden namelijk uitstekend”, aldus Veluwse Boys-trainer Hans Nijhuis. ,,In de eerste helft was er sprake van een gelijkwaardige wedstrijd maar wij creëerden drie kansen en zij maar één.” Ruststand was 0-0. Na de pauze hadden de gastheren de kroon op het werk moeten zetten met een voorsprong maar Thom van Doesburg had het vizier deze week niet op scherp staan. Door een volgens Nijhuis ‘discutabele strafschop’ kwamen de gasten zelfs op voorsprong. ,,Een fopduik werd in mijn ogen beloond”, zo oordeelde de coach. Tien minuten voor tijd was het Robin van Middendorp die half uit de volley de gelijkmaker aantekende. Daar bleef het bij ondanks diverse kansen na voorzetten van Sven Sluis.