Wilbert Thomassen, hier op archieffoto, is op de weg terug na zijn kruisbandblessure.
Wilbert Thomassen, hier op archieffoto, is op de weg terug na zijn kruisbandblessure. Pauw Media

SDV Barneveld bijt niet door

16 oktober 2021 om 20:02 Voetbal

BARNEVELD Het is SDV Barneveld niet gelukt om van SVZW te winnen. In Wierden hadden de Barnevelders veelvuldig balbezit en voetbalden lekker mee met de afgezakte topamateurclub. Maar echte grote kansen leverde het niet op, buiten de treffer van Thimo Vink. ,,We waren dominant aan de bal’’, stelde Bart Schreuder tevreden vast. ,,Maar uiteindelijk creëerden we te weinig. We hadden meer af moeten dwingen.”
Al na vier minuten keek SDVB tegen een achterstand aan. SVZW kreeg een strafschop en die werd benut. In de laatste minuten voor rust scoorden beide ploegen. Eerst zorgde Vink voor de gelijkmaker, maar net voor de thee kwam de thuisploeg voor de tweede keer op voorsprong.
Schreuder: ,,Ik had het gevoel dat we ze hadden liggen en heb in de rust gezegd dat we nog iets rustiger aan de bal moesten zijn om mensen vrij te spelen. Dat deden we wel, maar uiteindelijk kwamen we er niet door.”
Bij SDVB kijkt men uit naar de terugkeer van Ricardo Mengerink en Wilbert Thomassen. De twee aanvallers sluiten komende week aan tijdens de training. Schreuder verwacht dat het tweetal over een paar weken speelklaar is.

SVZ – SDV Barneveld 2-1 (2-1).
1-1 Thimo Vink.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie