Marco van Rooijen
Marco van Rooijen Theo Beumer

Otterlo verliest topper van Zeewolde

16 oktober 2021 om 17:50 Voetbal

OTTERLO ,,Zeewolde en Otterlo hielden elkaar in de greep. Hoewel zij iets makkelijker voetbalden, heeft denk ik uiteindelijk de gelukkigste ploeg gewonnen’’, concludeerde Ronald Lieftink na de 1-0 nederlaag.

,,Het begin was van beide kanten slordig. Wellicht dat de zenuwen ook een rol speelden. Voor de rest was het een wedstrijd van een prima niveau, waarbij we erg aan elkaar gewaagd waren. Wij waren goed op de hoogte van hun spel, terwijl dat andersom ook het geval was. Zeewolde heeft een hele goede middenvelder (Denilcon Ramazan) en een goede linksbuiten (Joy Schoonhoven)’’, wist de Otterlo trainer.

Die zag dat Otterlo na een half uur een strafschop kreeg na een overtreding op Bram van Lambalgen. ,,Helaas mikte Marco van Rooijen op de buitenkant van de paal. Jammer, want wellicht dat na een doelpunt de wedstrijd draait in ons voordeel.’’

,,Door in feite de enige kans van de wedstrijd kwam Zeewolde met een prima treffer kort voor de rust op voorsprong’’, had Lieftink gezien. Ramazan was de schutter.

,,De tweede helft gaf hetzelfde beeld. Eigenlijk geen kansen aan beide kanten. En verlies je dus tegen titelkandidaat nummer een met 1-0. Ik heb de jongens na afloop ook voorgehouden, dat wij gelijkwaardig waren aan die ploeg. Dan weet je dus wat je te doen staat, heb ik gezegd’’, sloot Lieftink af, die William Borgers in de slotfase met twee keer geel iets eerder dan de rest van het veld zag af gaan.

Otterlo staat nu alleen tweede op de ranglijst. Komende zaterdag is er de streekderby op eigen veld tegen het nog puntloze Advendo’57.