Familietheater Krekel en de Mier -vr 29 okt -De Eng Voorthuizen
Familietheater Krekel en de Mier -vr 29 okt -De Eng Voorthuizen Allard Willemse

Familietheater Krekel en de Mier bij De Eng in Voorthuizen

16 oktober 2021 om 12:29 Lokaal Deel je nieuws

Vrijdag 29 oktober a.s. kunnen kinderen (6+) met hun ouders en/of grootouders genieten van een heerlijke voorstelling in de prachtige accomodatie Ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen. Acteur Peter Faber brengt er een spannende en humoristische bewerking van de beroemde fabel van Jean de la Fontaine:  De Krekel en de Mier. 

Over de voorstelling De Krekel en de Mier

Avond na avond zingt heer Krekel het hoogste lied op de heuvel in het bos. Iedereen vindt het prachtig en avond na avond komen ze luisteren. Alleen vrouw Mier komt nooit bij heer Krekel. Zij heeft het druk, veel te druk. Schoonmaken, wassen, voedsel verzamelen, iets waar heer Krekel geen moment mee bezig is.

Zo gaat de zomer voorbij en maakt deze plaats voor herfst en winter. Heer Krekel heeft honger en hij heeft het koud. Wanneer hij bij het huis van vrouw Mier een heerlijke geur opsnuift vraagt hij haar hulp, maar tevergeefs. Heer Krekel heeft er toch zelf voor gekozen om de hele zomer muziek te maken! Dan moet hij nu de gevolgen maar dragen!

De Krekel en de Mier is een beeldende voorstelling over de waarde van vriendschap en het maken van persoonlijke keuzes.

Over Peter Faber

Vol passie en energie verleidt Peter Faber zijn luisteraars om zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Hij kruipt in de huid van mens en dier, brengt hen tot leven en staat letterlijk midden in zijn verhaal.

Speciale actie

Speciaal voor gezinnen is er een actieticket: (4 personen per ticket) Met z’n vieren naar de voorstelling en aansluitend een gezinszak Frites mee naar huis! Kijk op de website van De Eng voor meer info.N.b. Kinderen va. 6 jaar!

Praktische informatie

Vr 29 okt. 2021 - 16.00 uur aanvang; va 6 jaar - Tickets à € 6,50 p.p. online te koop; Actietickets 4 pers incl. frites à € 27,50 online te koop.

Locatie: De Eng, Rochetstraat 2 , 3781 CZ Voorthuizen

W: www.deeng.nl ; e. info@deeng.nl ; t.088 030 32 30

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie