(Archieffoto Revival-Devinco)
(Archieffoto Revival-Devinco) Bram van den Heuvel

Nieuwe nederlaag flinke klap Revival

16 oktober 2021 om 19:25 Korfbal

TERSCHUUR Revival is er tegen directe concurrent Zwart Wit niet in geslaagd de eerste punten van de competitie te veroveren. In Delden was de thuisploeg met 26-14 te sterk voor de korfballers uit Terschuur, de grootste nederlaag van het seizoen.

Op Sportcomplex De Mors kwam Revival geen moment in de wedstrijd en was de strijd met een 14-7 ruststand halverwege al beslist. Ook in het tweede deel kon Revival nooit een vuist maken waardoor de hekkensluiter uiteindelijk met twaalf punten verschil verloor. Trainer Kuijsten: ,,Wij zijn volledig weggespeeld, we hadden te weinig energie. Het was steeds net niet en gaven de tegenstander teveel ruimte. Wij speelden te gehaast, Zwart Wit won heel vaak de rebound. Het teleurstellende was dat wij steeds dezelfde fouten bleven maken waar de tegenstander optimaal van profiteerde”.

Zaterdag speelt Revival thuis de cruciale wedstrijd tegen Elburg en is een resultaat nodig om zicht te houden op handhaving.
Doelpuntenmakers Revival: Eltjo Lozeman 5, Matthijs de Wit 3, Bas Ringeling 2, Fred Lozeman 2, Jorik Berkhof 1 en Simone Overeem 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie