Afbeelding
Van Middendorp
Baandichtbij.nl

Zoek jij het ook graag hogerop?

15 oktober 2021 om 13:08 Economie

KOOTWIJKERBROEK Schuw jij werken op hoogte niet? Vind jij het een kick om samen met een ploeg een dak van een loods of stal een moderne look te geven? Kom dan werken bij Middendorp Montage. De specialist in dak- en gevelbeplating is op zoek naar monteurs dak – en gevelbeplating. Daarnaast is er volop ruimte voor een leerling en biedt Middendorp Montage mooie stageplekken.

Middendorp Montage realiseert door heel Nederland, en in een deel van België, grote en kleine dakrenovaties en nieuwbouwprojecten in zowel de agrarische- als utiliteitsector. En dat is heel divers: van koeienstal, bedrijfshal tot manege en opslagloods. Dat doet het 45-koppige team dagelijks onder het motto ‘elk dak weer strak’. Denk bij deze projecten aan de toepassing van onder andere geïsoleerde dakplaten, sandwichpanelen, golfplaten, zetwerk en ventilatie -en daglichtoplossingen.

MACHINEPARK Henk van Middendorp: ,,Wij voeren alles uit in eigen beheer. Bij ons werken niet alleen enthousiaste hardwerkende aanpakkers, we beschikken ook over een uitgebreid eigen machinepark. We verzorgen alles van a tot z.”

AANPAKKERS Uitvoerder Jacco van de Pol: ,,Inderdaad. Dat maakt het werken ter plekke ook eenvoudiger. Omdat we elkaar allemaal kennen. Van de mannen op het dak tot de kraanmachinist. Iedereen weet wat er van elkaar verwacht wordt. De communicatie verloopt op die manier soepeler. Ons bedrijf heeft zo’n tien ploegen die dagelijks op pad zijn. De teamgeest is goed, de inzet is prima. We zijn gewoon allemaal aanpakkers. Het leuke van een ‘dakproject’ bijvoorbeeld is dat je snel resultaat ziet. We demonteren het oude dak, verwijderen op professionele manier eventueel asbest en plaatsen het nieuwe dak. In een dag ziet een loods of hal er al heel anders uit, dat is gaaf. Je hebt echt eer van wat je samendoet ‘op project’. Daarnaast is het werk heel afwisselend. Je komt overal en hebt direct contact met de klant. Van boeren tot particulieren. Persoonlijk vind ik dat de jus van ons werk.”

VACATURE Henk: ,,Om het team compleet te maken zoeken we een monteur dak- en gevelbeplating. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd op de bouwplaats. Als monteur dak- gevelbeplating zorg jij ervoor dat jij deze panden voorzien worden van daken. Een uitdagende functie waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het succes van de projecten. Daarnaast is een leerling monteur dak- en gevelbeplating ook welkom. En hebben we altijd wel een stageplek. Er is bij ons voldoende ruimte om te leren. Samen met een aantal collega-bedrijven hebben we een ‘dak- en wandschool’ opgericht. Een dag per week ga je naar school (Apeldoorn), de rest van de week leer je het vak bij ons in de praktijk.”

Zoek jij het graag hogerop? Kom dan werken bij Middendorp Montage, waar de mens achter de medewerker altijd centraal staat. Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op de website. Eerst meer weten? Bel dan naar: 0342-442008.
Meer informatie via www.middendorpmontage.nl/vacatures

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Middendorp Montage, de specialist in dak- en gevelbeplating is op zoek naar monteurs.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie