Jur Soetendaal VOF zoekt versterking.
Jur Soetendaal VOF zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Specialist in verreikers zoekt servicemonteur

15 oktober 2021 om 07:47 Economie

LUNTEREN Jur Soetendaal VOF is sinds 1950 hèt adres voor inkoop, verkoop en reparatie van een groot assortiment machines. Van verreikers, machines voor bouw- en grondverzet, landbouw, transport tot tuin- en parkgereedschappen. Vanwege de toenemende vraag zoekt het team een fulltime servicemonteur. Ben jij die zelfstandig werkende monteur die complexe machines juist als een uitdaging ziet?

Machines, werktuigen en benodigdheden voor de bouw, landbouw en tuin- en park. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van nieuw tot oud, van klein tot groot, van goed tot zeer goed, van hoog tot laag, van zwaar tot licht, van goedkoop tot minder goedkoop. Als je zo over het terrein van het Lunterense bedrijf wandelt, raak je al snel onder de indruk. Van diverse verreikers, shovels, gravers en heftrucks in vele prijsklassen en gewichten, tot tractoren, maaiers, schudders, ploegen en aanhangers. Een ‘snoepwinkel’ natuurlijk voor monteurs en technici die ze draaiende willen houden.

SERVICE Martin Soetendaal: ,,Onze service is zeer uitgebreid. Storingen en reparaties voeren we, als dat praktisch haalbaar is, ter plaatse bij de klant uit. Omdat we begrijpen dat de klant snel verder wil met de werkzaamheden. Overig onderhoud of het oplossen van storingen verrichten we in onze eigen werkplaats.”

ZELFSTANDIGE JOB Hoe ziet een werkdag eruit? ,,Als servicemonteur ga je met een bus op pad naar de klant en voert daar de reparatie uit. Het is een mooie zelfstandige job. Je zit in het hele land. Daarom is een B(E)rijbewijs een van de vereisten. Verder denk je mee, ben je flexibel en vraagt een storing of reparatie om jouw creativiteit en oplossende vermogen. Maar dat vinden onze monteurs juist zo leuk aan deze functie. Daarnaast vinden wij klantvriendelijkheid en een prettige communicatie erg belangrijk. Je komt te werken in een jong en gedreven team van rond de twintig man. De sfeer is relaxed en laagdrempelig.”

MAGAZIJNMEDEWERKER Naast de fulltime servicemonteur is Jur Soetendaal VOF ook op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker. Heb je interesse of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin Soetendaal: 06-23460190. Of stuur een brief met motivatie en cv naar: selma@jursoetendaal.nl Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op de website.

OPEN DAGEN Wil je een kijkje nemen bij het indrukwekkende machinepark van Jur Soetendaal? Kom naar de open dagen op:
Vrijdag 26 november (van 10.00 – 21.00 uur).
Zaterdag 27 november (van 10.00 – 18.00 uur).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie