Niels Jonkers won met Gold Digger H de strijd om Het Wilde Varken.
Niels Jonkers won met Gold Digger H de strijd om Het Wilde Varken. vdlogt@sportpaardenfoto.nl

Ruiter Niels Jonkers wint Wilde Varken

11 oktober 2021 om 12:35 Overig

VOORTHUIZEN Ruiter Niels Jonkers is zaterdag winnaar geworden van het Wilde Varken. Met zijn paard Gold Digger H was hij de beste in de klasse ZZ. 

De organisatie van het hippische evenement in Voorthuizen - bij De Veluweruiters - keek terug op ‘een zeer geslaagd’ evenement. ,,We zijn heel blij dat we dit jaar het Wilde Varken weer mochten organiseren. Zoveel vrijwilligers van onze vereniging, maar zelfs buiten de vereniging die hebben geholpen om het te kunnen realiseren, geweldig!”

Bij de ponyruiters werd vrijdagavond al zeer fel gestreden om de ‘biggen’. Het wilde big bij de pony’s in het Z/ZZ werd gewonnen door Renske van Middendorp met haar pony Jolly.

De winnaars van de biggen in de andere klassen waren Fenne van Dijk, Dennis Borgers, Luc Dimmendaal, Robin Dicker. In de B-categorie DE waren er twee winnaars die beide met exact dezelfde tijd wisten te finishen namelijk Liandrie Peek en Nadine Jillings.

In de andere klassen werden de ‘wilde varkens’ gewonnen door Martine Dimmendaal-Kempkes, Danielle van Harskamp, Elisa van de Craats en Luc Dimmendaal, die hem ook al bij de pony’s won.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie