Inclusie voorstelling Samen Blauw
Inclusie voorstelling Samen Blauw Tg Signum

Inclusie voorstelling in gebarentaal

3 oktober 2021 om 14:53 Lokaal Deel je nieuws

Inmiddels is gebarentaal voor niemand meer vreemd en worden gebarentolken als bijvoorbeeld Irma Sluis bn’ers. Maar heeft u weleens een theatervoorstelling bezocht die tweetaling is? Op zaterdag 9 oktober heeft u de kans om dit geheel gratis te beleven. Tg Signum speelt de inclusie voorstelling “Samen Blauw”. Deze theatergroep bestaat uit horende en dove spelers die gezamenlijk een voorstelling spelen voor alle leeftijden. Tijdens de voorstelling is er een tolk aanwezig zodat een ieder optimaal de voorstelling kan beleven. Twee blauwe figuren wonen samen in een blauw huis. Met hun blauwe spulletjes, hun blauwe kleren en hun blauwe eten zijn ze heel gelukkig in hun blauwe routines. Iedere dag lezen ze de blauwe krant, eten ze blauwe boterhammen, spelen ze blauwe spelletjes en verzorgen ze hun blauwe bloemen. Alles is rustig en overzichtelijk.
Tot er op een dag een oranje vlek hun blauwe bestaan binnendringt.

De voorstelling is te zien tijdens de Cultuurland dag in Ederveen.

De voorstelling is twee keer te zien om 14:15 uur en om 16:30 uur.

Naast deze voorstelling is er ook een interactieve lezing  met Paul van Dijk over het thema Water, hier is ook een tolk bij aanwezig zodat ook de niet horende bezoeker dit kan meebeleven. En is de beelden route Sculptuurland ook te bezoeken.

Het is naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen op het gebied van COVID nodig om je aan te melden. Dat kan via onze website www.cultuurlandederveen.nl

Graag verwelkomen we u zaterdag op ons terrein Renswoudseweg 1 in Ederveen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie