Ter Hoeven Verf is sinds het begin van het jaar in Barneveld gevestigd.
Ter Hoeven Verf is sinds het begin van het jaar in Barneveld gevestigd. Ter Hoeven Verf

‘Zoveel meer voor de schilder’

24 september 2021 om 09:26 Zakelijk

BARNEVELD Sinds verfgroothandel Ter Hoeven Verf begin dit jaar de deuren van haar vijfde vestiging heeft geopend, weten steeds meer professionele schilders het bedrijf aan de Stationsweg 183A te vinden. Het familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring is een duidelijke meerwaarde in de regio Barneveld.

Onder het motto ‘Zoveel meer voor de Schilder’ profileert Ter Hoeven Verf zich op de zakelijke markt. Dat is een bewuste keuze, benadrukt directeur Jack van Dijk: ,,Wij bedienen professionele schildersbedrijven en verfverwerkende ondernemingen (groot en klein), die zich richten op nieuwbouw, onderhoud en vastgoed. Wij zijn een pure specialist voor de zakelijke schildersmarkt.” Ter Hoeven Verf staat voor kwaliteit en heeft met merken als onder ameere Sigma, Boonstoppel, Progold, Keim en Global, veel A-merken in huis. Ook als het gaat om gereedschappen en aanverwante schildersartikelen ben je aan het goede adres.

DIENSTVERLENING Van Dijk: ,,Onze dienstverlening reikt veel verder dan alleen het leveren van verfproducten. We staan, met onze eigen technische adviseurs, klanten ook graag bij op het gebied van productadvisering, projectopnames en kleuradviezen. Wij schrijven mee aan meerjaren onderhoud schema’s voor het langdurig behoud van uw vastgoed. Al onze medewerkers weten waar ze over praten en kennen het klappen van de zweep. Desgewenst komen we ook op locatie om onderhoudsadvies te geven. Alle vragen beantwoorden we zeer snel en accuraat. We weten dat bedrijven en instellingen dit belangrijk vinden voor hun dagelijkse processen en toekomstplannen. Dus voor de korte en lange termijn geldt: we willen er gewoon zijn voor de klant.”

WEBSITE Ondertussen ontwikkelt Ter Hoeven Verf zich in rap tempo: ,,We zijn bezig met de metamorfose van onze website, compleet met klantportaal. Er komt een bestelapp en daarnaast zijn we bezig met de nieuwbouw voor onze vestiging in Deventer, met daarbij ook een nieuw modern centraal/bulkmagazijn op het A1 Bedrijvenpark.”

PRAKTISCH Bestellingen die klanten voor 11.00 uur plaatsen, worden dezelfde dag op elke gewenste locatie met de eigen sneldienst geleverd. Tevens is er op de vestiging in Barneveld afhaalbox beschikbaar om bestellingen ook na sluitingstijd af te halen. Klanten kunnen dagelijks, met uitzondering van zaterdag en zondag, van 07.30 - 17.00 uur in de vestiging Barneveld terecht.

Ter Hoeven Verf heeft naast Barneveld ook vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Ede en Harderwijk. Meer informatie via www.terhoevenverf.nl, 0342-786710 of barneveld@terhoevenverf.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie