Stefan Schuring (links) en Hans Mulder van het Barneveldse bedrijf Clearis.
Stefan Schuring (links) en Hans Mulder van het Barneveldse bedrijf Clearis. Pauw Media

Barnevelds bedrijf Clearis steekt softwarepakket in ‘nieuw kostuum’

20 september 2021 om 16:04 Zakelijk

BARNEVELD Clearis is al jaren thuis in het stroomlijnen en optimaliseren van processen en informatiestromen voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Daarvoor hanteert het Barneveldse bedrijf, gevestigd aan de Schoutenstraat 7, softwarepakketten om het ondernemen makkelijker en efficiënter te maken. Omdat Clearis graag met de tijd meegaat is een van de succesvolle softwarepakketten, Cubus, in een nieuw ‘kostuum’ gestoken.

Clearis biedt in de praktijk twee softwarepakketten: Cubus en Lea. Cubus is het Enterprise resource Planning (ERP) systeem. Een dijk van een pakket voor je projectadministratie, facturering, HRM, CRM, voorraad- en magazijnbeheersing. Hans Mulder: ,,In feite is Cubus een CRM- en ERP-pakket ineen. Het pakket beschikt bijvoorbeeld over modules op het gebied van inkoop, verkoop en voorraadbeheer. Maar je kunt er ook projecten in beheren en klantcontacten bijhouden. Vaak zijn softwarepakketten zo uitgebreid dat je lang niet alle mogelijkheden benut. Bij Cubus speelt dat niet. CuBus sluit veel meer aan op de dagelijkse praktijk.”

BLIK VAN BOVEN Clearis verleent diensten van zzp’ers tot het mkb. Van groothandels tot houtzagerijen. ,,Binding en goed contact met de klant is onze dienstverlening. Als er vragen of problemen zijn met het gebruik van het pakket, staan wij direct klaar om te helpen. Wij kennen jebedrijf, en weten welke vragen er spelen. Of je nu een bouwbedrijf bent of een onderneming met een zeer uitgebreide magazijnvoorraad. Jewilt door. Dat is ook wat ons drijft. Ondernemers helpen. Daarom zijn wij ook sterk in advies, een blik van bovenaf. Wat is nodig om de bestaande bedrijfsprocessen te revitaliseren?”

UPGRADE Inspelend op voortdurende veranderingen in de zakelijke wereld heeft Clearis Cubus op de schop gegooid. Het pakket is compleet vernieuwd en nog klantvriendelijker gemaakt, legt Hans uit. ,,De eenvoud is de kracht. De snelheid is verhoogd, de userinterface is verbeterd en mooier, de verwerkingsschermen zijn helderder. In overleg met de klant zorgen wij voor de implementatie en begeleiden het proces. Daarmee is Cubus is klaar voor de toekomst: Tailorfit, het voelt als een maatpak voor je bedrijf. Bovendien is het betaalbaar. De licentieprijs is compleet met support. Zowel op afstand als op locatie.” Een tweede succesvol product van Clearis is Lea: ledenadministratie in een overzichtelijk programma.

Meer weten over Cubus en Lea? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. T: 0342-701174. E: sales@clearis.nl I: www.clearis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie