(archieffoto)
(archieffoto) Bram van den Heuvel

Kansloze nederlaag DWS in Woudenberg

18 september 2021 om 22:25 Korfbal

KOOTWIJKERBROEK- Op bezoek bij titelkandidaat Woudenberg heeft DWS niet voor een verrassing kunnen zorgen. De formatie van trainer René Slegh verloor op Sportpark De Grift met duidelijke cijfers: 22-9. In de eerste helft had DWS enorm veel problemen om te scoren en had Woudenberg getuige de 12-3 ruststand de wedstrijd al beslist. Na rust wist de club uit Kootwijkerbroek zich iets te herstellen, maar het krachtsverschil was met dertien punten verschil evident. Trainer René Slegh was helder in zijn commentaar: ,,Wij hebben vandaag een lesje in scoren gehad van een goede tegenstander. Positief was het verdienstelijke debuut van Marjanne Dekker in ons eerste team en dat uiteindelijk zeven verschillende spelers van ons tot scoren komen”. Zaterdag speelt het nog puntloze DWS thuis tegen koploper Viking.
Doelpuntenmakers DWS: Gert-Jan Davelaar 2, Rinske van den Brink 2, Joanne Lijbers 1, Joël Liefting 1, Rens Bleijenberg 1, Joël Lagerweij 1 en Linemijn Jansen 1.