Eurofins Analytico heeft meer dan twintig vacatures.
Eurofins Analytico heeft meer dan twintig vacatures. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Vind je plek bij Eurofins Analytico

17 september 2021 om 06:57 Zakelijk

BARNEVELD Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Vanwege de grote vraag naar testen en analyses is Eurofins op zoek naar gemotiveerd personeel. Er staan rond de twintig vacatures open op dit moment.

Eurofins maakt voor haar onderzoekswerk gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins biedt medewerkers van elk niveau uitzicht op een interessante en veelzijdige loopbaan. Van geen opleidingsniveau tot hbo. De deuren staan voor iedereen open.

Dieke Kootstra, Afdelingsmanager Organisch, over Eurofins: ,,Wij werken voor diverse opdrachtgevers. Van overheidsinstellingen tot bedrijven. Onze kerntaak is het uitvoeren van analyses van grond en water. Denk bijvoorbeeld aan het onderzoek naar PFAS (poly- en perfluoralkylstoffen). Dat doen we in een dagdienst (grootste groep), nachtdienst en in ploegendiensten, want vaak is er haast bij een analyse. Dan moet er gehandeld worden, zodat er snel duidelijkheid is.”

AFWISSELING Jasper van Zoeren, Kwaliteitscoördinator Deelmonstername, werkt graag bij de Barneveldse vestiging: ,,Je hebt hier veel mogelijkheden. Zelf ben ik begin 2019 begonnen als productiemedewerker, en focuste me vooral op milieu gerichte onderzoeken. Inmiddels ben ik doorgegroeid als kwaliteitscoördinator. Dan ben je meer vakspecialist. Het werk is heel afwisselend. Je zit echt niet de hele dag repeterende werkzaamheden te doen. Samen met je collega’s voer je dagelijks uiteenlopende taken uit. Dat maakt het werken bij Eurofins voor mij erg uitdagend.”

WILSKRACHT Dieke: ,,Eurofins is een bedrijf waar voldoende mogelijkheden zijn om door te groeien. Met hard werken en tonen van wilskracht krijg je de kansen die je verdient. Er werken bij ons veel mensen met veel kennis waar veel van te leren valt. Als je graag proactief bent en graag betrokken bent dan liggen hier kansen.”
Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 38.000 medewerkers, verdeeld over vierhonderd hypermoderne laboratoria en is actief in 44 landen. In Barneveld werken op dit moment zo’n vierhonderd medewerkers.

Wil jij ook deel uitmaken van ‘team Eurofins’? Bekijk dan de vele vacatures die op dit moment openstaan, en kijk waar jij warm voor loopt. Neem voor vragen contact op met de HR-afdeling: 0342-426367/386. De vacatures zijn te vinden op de website. Eurofins is het bedrijf dat succes vertaalt naar persoonlijke groei. Doe je mee?
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie