Jaimey Peper, inmiddels ruim acht jaar operator in Stroe, zoekt nieuwe collega's.
Jaimey Peper, inmiddels ruim acht jaar operator in Stroe, zoekt nieuwe collega's. DSM Twilmij
Baandichtbij.nl

DSM Twilmij zoekt productiemedewerkers

16 september 2021 om 14:03 Zakelijk


STROE DSM Twilmij is een toonaangevende producent van premixen voor de diervoederindustrie. Op een duurzame manier, met respect voor mens, dier en milieu. Door de toegenomen vraag is DSM Twilmij op zoek naar meerdere productiemedewerkers die de handen goed uit de mouwen kunnen steken en nauwkeurig werken.

DSM Twilmij heeft een goede naam opgebouwd. Veel diervoederfabrikanten betrekken DSM Twilmij bij de formulatie van hun diervoeders. Met de premixen geven de diernutritionisten heldere antwoorden. Een team van pakweg negentig medewerkers is daar voortdurend vol passie mee bezig. 

Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen, laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit. Daar draagt DSM Twilmij graag een steentje aan bij. 

VERANTWOORDELIJKE JOB Teamleider Stephan Mandersloot: ,,Wij zoeken meerdere productiemedewerkers die zich bezighouden met het storten van zakgoed en het bedienen van afzakmachines. Teamspelers met een nuchtere mentaliteit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren van kwalitatief hoogstaande premixen voor diervoeders. Een verantwoordelijke job, want als operator weet je van aanpakken en hou je de kwaliteit nauwgezet in de gaten.” Logistieke medewerkers zijn ook welkom bij DSM Twilmij. Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen. Dat doe je volgens strenge kwaliteitscontroles.

SHIFTS Stephan: ,,Ons bedrijf is operationeel van maandag tot en met vrijdag, in twee shifts. De ene week werk je van 06.00 – 15.00 uur, de andere week van 09.00 – 18.00 uur (verschoven diensten) . Persoonlijk vind ik dat plezierig vanwege de balans tussen privé en werk. En vrijdag stoppen we een uurtje eerder. Die tijd krijg je van ons.”

DOORGROEIEN DSM Twilmij is een bedrijf met doorgroeimogelijkheden, legt Stephan verder uit: ,,Als je de ambitie hebt is er veel mogelijk. Zelf ben ik afkomstig van een bekende diervoederfabrikant en heb me hier verder mooi kunnen doorontwikkelen. Dat geldt ook voor jou. Je begint op de ‘stortzolder’, en als je dit goed in de vingers hebt, zijn er volop mogelijkheden om door te groeien, bijvoorbeeld als operator in de besturingskamer.”

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat kan. Stuur je motivatie en cv aan HR Manager Danielle Bos-Schaap: danielle.bos-schaap@dsm.com Of pak de telefoon voor meer informatie. T: 0342-44 17 81. Kijk voor meer informatie over alle vacatures op de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie