Afbeelding
Feramed
Baandichtbij.nl

Werken met passie voor kwaliteit bij Feramed

15 september 2021 om 15:56 Zakelijk

BARNEVELD Feramed is in beweging. En hoe. Het veterinair farmaceutisch bedrijf aan de Veemweg verzorgt de bereiding, verpakking en etikettering van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen voor klanten uit de hele wereld. Om aan de groeiende vraag te voldoen zoekt Feramed meerdere nieuwe medewerkers. Ga dus niet onnodig op de A1 in de file staan, maar pak je kans voor prachtig werk in Barneveld.

Gerard Brouwer, Director Operations, over Feramed: ,,Wij zijn kwaliteitsbewust en sterk groeiend. En dat is ook niet zo verwonderlijk. De bereiding en verwerking van diergeneesmiddelen, additieven en verzorgingsmiddelen vragen logischerwijs om een hoge standaard. Ik zeg weleens: wij zijn in de wereld van de veterinaire farmaceutische industrie een speler in de Champions League. Feramed staat zeer hoog aangeschreven, en daar zijn we trots op.”

VACATURES Vanwege de kwalitatieve en kwantitatieve groei zoekt Feramed verschillende medewerkers. ,,We halen bijvoorbeeld graag meerdere Medewerkers Etiketteren en Verpakken in huis. Je controleert op juistheid van de etiketten en dozen, stelt etiketteermachines in maakt de producten verzendklaar.” Daarnaast staan de deuren van Feramed open voor meerdere Medewerkers Productie. ,,Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van producten op basis van vastgelegde recepturen. En je vult producten af in diverse verpakkingen.”

BOEIEND Gerard: ,,Wij verwelkomen verder graag Medewerkers Quality Control. Samen met een deskundige groep analisten ben je verantwoordelijk voor de controle op de kwaliteit van alle binnenkomende en uitgaande goederen en voor R&D-werkzaamheden op ons kwaliteits laboratorium Een boeiende en afwisselende job.”

Maar Feramed gaat nog een stapje verder en zoekt per direct een Quality Assurance Officer. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de volledigheid van alle productie gerelateerde documentatie en lever je een bijdrage aan het up-to-date houden van de kwaliteitssystemen ten behoeve van GMP/GMP+ en het HACCP-system.

GROEIMOGELIJKHEDEN ,,De sfeer bij ons is laagdrempelig en open. Groeimogelijkheden zijn er voldoende. Welke rol je ook vervult, je kunt zowel ‘verticaal als horizontaal’ in de organisatie van werkplek wisselen. Daarvoor is er genoeg support om je die kans te geven.”

MEEWERKDAGEN ,,Als je eerst meer wil weten over ons bedrijf, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie. Daarnaast kennen we ook meewerkdagen, zodat je een betere indruk krijgt. Pak dus die kans.” Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op www.feramed.nl bij ‘Over Feramed’ Reageren kan op: vacature@feramed.nl

Afbeelding
Feramed uit Barneveld bedient klanten uit de hele wereld.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie